Zvyky

Ahojte, potřebovali bychom poradit... Myslíte si, že je nevhodné, aby nevěsta při jízdě v autě cestou na obřad, seděla v předu..??? No a taky by nás zajmalo, jestli je blbé, aby ženich neměl při obřadu sako... Mockrát děkujeme za názory a rady... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že "blbé" není ani jedno. Jaké si to uděláte, takové to budete mít a pokud chce nevěsta sedět ve předu, tak je to jen a jen její věc... To samé se sakem. Viděla jsem dost alb a plno ženichů sako nemělo. Buď jen vestu a regatu, nebo jen vestu a košili s rozhalenkou, nebo jen nějakou pěknou košili s rozhalenkou... a "blbě" to rozhodně nevypadalo :-) Doba jde dopředu a dnes, když se podíváš na nynější svatby, je to hodně o něčem jiném, než třeba před dvaceti, třiceti....... lety ;)
Odpovědět
@meor Udělejte si to podle sebe, nic není blbé. My třeba na obřad nejspíš pojedeme v autě spolu - ženich řídit a já vedle vpředu :-) A co se týče saka - stokrát lepší bez, než špatně padnoucí.
Odpovědět
Jaké si to uděláte, takové to budete mít. :) Třeba mé auto řídil taťka, i když to tak být nemá. Nebo jsme neměli žádné rozbíjení talířů, žádné vzájemné krmení...a přesto svatba klapla na výbornou. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?