Znáte svatební hry pro všechny svatebčany?

Profilova fotka
Znate nejake svatebni hry, kterych by se mohli zucastnit vsichni svatebcane? nemyslim tanec s balonkama nebo pomerancem, chtelo by to neco originalniho....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Taky o této problematice přemýšlím. Tanec s balónky není špatný, ale hodí se na večer s kamarády. Potřebovala bych vymyslet něco vhodného na zaplnění času mezi hostinou a večeří, něco co zabaví všechny a hlavně něco u čeho se ani starší babičky nebudou cítit trapně a bude je to bavit... Přemýšlela jsem o nějaké vědomostní soutěži na svatební téma zprostředkované vtipnou formou. A jinak klasika, která je tu taky často k vidění, je tombola typu hlavní cena cesta kolem světa = glóbus, romantická večeře při svíčkách = pytlíková polívka a svíčky, atd. U toho si myslim, že je zábava zaručena a pro ty, kteří byli na svatbě naposled před 30 lety, to určitě bude něco nového.
Odpovědět
Profilova fotka
Cau....tombolu u nas uz vsichni znaji, takze to by uz nikoho neprekvapilo, ale jednou jsem byla na svatbe, rozdali se listecky mezi zeny a muze, kde byli napsane pohadkove postavicky napr. Mach a Sebestova nebo Staflik a Spagetka, a ty dvojice se mezi sebou hledali a pak spolu hrali hru. Ta hra byla jako kdyz vylet do Tater, kde byl nejdulezitejsi clovek ktery tu hru doprovazel vtipnym povidanim...uz si to tak nepamatuju, ale byla to prdel a hrali spolu mladi, stari, co se znali i neznali....takze by bylo fajn, kdyby nekdo vedel, jak se to presne hraje :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem zkoukla video svatby znamych a meli super hru. Prevlekani silonove ponozky pres oblicej partnera a nasledne namotavani na priborovy nuz...naprsta bomba a strasne funy :) asi pro 4 pary, A pak jeste si sedlo 6 chlapu a museli poprve prinest co nejdriv napr.rtenku a sednout si zpatky, kdo byl posledni vypadnul, pak kaminek ze zahrady, pak dalsi veci a nakonec jak zbyli dva tak museli prinest zenichovu botu a to byla fakt prdel ;D takze doporucuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Navazuju na stopnutou konverzaci o svatebních hrách, tak doufám, že mi někdo odpoví :-D Holky - na kolik cca vyjde kouzelník?
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkar tak jsem psala kamosce, protoze me to taky zajima :) Ona s jednim vystupovala na ruznych akcich, tak jak mi odpovi pisnu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kateczka Jé to bude super. Nejsem si s ním 100% jistá, máme omezený rozpočet, ale chci, aby naše svatba byla nezapomenutelná, takže zvažuju všechny možnosti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@kateczka Ahojky :-) Chtěla jsem se jen zeptat, zda se Ti podařilo někde sehnat tu hru pro páry - Výlet do Tater? A jak funguje prosím to převlékání Punčoch přes hlavu ? :-) Mohla bys mi to poslat, prosím? A ta poslední hra - prinest co nejdriv napr.rtenku a sednout si zpatky, kdo byl posledni vypadnul, pak kaminek ze zahrady, pak dalsi veci a nakonec jak zbyli dva tak museli prinest zenichovu botu a to byla fakt prdel ;D takze doporucuju! - mohla bys mi poslat tipy, co museli všechno přinést ? Děkuji moc !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
já bych chtěla navázat na vypouštění balonků do vzduchu,někdo psal že to vyjde levněji než lampion štěstí a tedy je balonek i bezpečnější ;-) ale tak mě zajímá kolik stojí balonek nafouknutý heliem?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Na tuto svatební hru musí mít vaši svatební hosté smysl pro humor 🤪 a rozhodně není na škodu, když si před ní dají nějakou tu 🥂 skleničku. 😉 Hledáte originální a zábavnou svatební hru? Našli jste ji! Podívejte se, jak se hrají 🐝🎈 včeličky. ⤵️ 📍 Článek a video ZDE: https://bit.ly/originalni-svatebni-hra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?