Zažili jste svatbu nez programu a her? Jaká byla?

Ahojte, zajímalo by mě, jestli jste někdo měli nebo zažili svatbu bez bez programu a bez her a jaká byla. Ani já ani přítel na tohle nejsme, abychom bylo středem pozornosti, už takhle toho bude dost. Představovali jsme si, že bychom udělali rozbití talířku, pak jedení lžičkou, možná první tanec, a pak bychom nechali zábavu volně plynout, máme fajn kamarády, skoro všichni se znají, tak si nemyslím, že by bylo nutné to hrotit. Ale po nějaké době na toto fóru s hrůzou zjišťuju, že program měl snad každý, tak nevím... Jo a hudbu budeme mít reprodukovanou a karaoke, bez DJ.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, buď úplně v klidu. my na to s manželem taky nesjme a navíc jsem se hrozila toho, že bychom museli do něčeho takového hosty nutit. Měli jsme akorát rozbití talířku, což obstaral vítající číšník, pak jsme jedli jednou lžičcí, což zaše obstaral obsluhující číšník a první tanec byl náš. Jinak se všichni bavili bez problémů sami. Jo, pak ještě to klasické rozkrojení dortu a u nás se nehází kytka, ale podvazek. A pak únos nevěsty, který jsem samozřejmě neplánovala já. Ato bylo vše A nic nebylo naplánované na čas. Prostě až jsme měli chuť, tak jsme rozkrojili dort, až mě to napadlo, hodila jsem podvazek. A bylo to super. A musím říct, že nějaké naplánované hry jsem nezažila na žádné svatbě a mě osobně by to přišlo, jak organizovaný den na dětském letním táboře a určitě bych nebyla nadšená, že by mě najednou někdo nutil do nějakého obíhání židlí apod. Ale to je o lidech, co sami chtějí. Ale já mám tu zkušenost, že ten den toho budeš mít fakt dost a na nějaké organizování soutěží si ani nevzpomeneš.
Odpovědět
Profilova fotka
Ježíš tam je chyb. Za to se omlouvám.
Odpovědět
Profilova fotka
ivaanka: Neboj, bez her to jde taky...na naší svatbě jsme nic takového neměli, jen se tancovalo...a i to moc lidí nelákalo. :-) Ale i tak se lidi dobře bavili...teda doufám :-)
Odpovědět
no podle me taky zalezi vseobecne jak je svatba planovana, byla sem kdysi davno na jedne kde byla reprodukovana hudba a zadny program ale obrad meli myslim uz o 10 dopoledne jestli si dobre pamatuju, takze ve 12hodin bylo i po obede a vicemene i po kafi a prislo me to takovy nijaky no, hlavne parit lidi zacinaji pripadne i na kazetak az pokroci hodina co mam zkusenosti tak kolem 6-7hodiny, takze 7hodin jen sedeni a kecani me prislo docela dost :-N ale je to spis o tom dat obrad nejak rozumne ;-)
Odpovědět
jinak samozrejme bez her to jde je to vase svatba udelejte si to jak chcete :-)
Odpovědět
čau ivankooo, ono někdy je lepší na tohle forum moc nechodit :-) nelam si s tím hlavu a udělejte to jak chcete a jak to cítíte, já měla taky obavy jestli to dobře dopadne, protože jsem po jisté době tady začala mít pocit, že když nebudu mít kapelu a DJ a vývazky atd je všecjno špatně :-D Svatba mě teprv čeká, ale máme obřad ve 12 a pak přesun s rodinou a kamarády na raut. Nebude ani talířek, ani taneček, ani polívka nebo krájení dortu (budeme mít asi 4 menší). Připijeme si s rodinou, pořádně je seznámíme, poklábosíme a pak se budeme věnovat kamarádům, rodina se nějak začlení. My to právě chtěli jako takové příjemné setkání všech lidí, které máme rádi bez všech šaškáren a oficialit okolo. POdle mě to neubírá na slavnostním rázu dne a hlavně se budeme cítit dobře. Sice skončíme asi kolem 19 nebo 20h, ale budto se plynule přesuneme jinam už jen s pár kaamrády nebo zbyde čas na pořádnou svatební noc :-D , navíc zvažujeme, že bychom hned v neděli odjeli na dovču. Hudbu budeme mít taky vlastní z notebooku přes repráky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, na naší svatbu neplánujeme žádné hry ani neděláme nějaký harmonogram dne. Budeme mít kapelu, takže si myslím, že o zábavu bude postaráno, tak nic neřešíme. Budeme mít takovou tu klasiku jako tady už psali holky. Pak už necháme všemu volný průběh. Vzhledem k tomu, že naše okolí je velmi akční, předpokládám ještě nějakou rošťárnu :-D
Odpovědět
mishmash: vzácná shoda! Taky neplánujeme žádné akce typu rozbití talíře a jedení ze společného talíře. Budeme mít jen raut hned po obřadu, pro rodinu i kamarády dohromady, tak doufám, že se všichni nějak promísí a budou bavit vzájemně. V 7 raut končí, pak půjdeme jen s vybranou velmi malou skupinkou na večeři, a pak už já a miláček hurá na svatební noc, ostatní ať si dělají, co chtějí. Taky z toho mám strach, ale je to pro nás lepší než být středem pozornosti a mít k tomu ty šaškárny. Tak jsem ráda, že je tady taky spřízněná duše! :-) Ostatní ať kamenujou! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to věc názoru, proč kamenovat :-. x-) My třeba budeme rádi středem pozornosti, vždyť to bude náš den :-D
Odpovědět
ivaanko, my to měli přesně, jak píšeš Ty. Svatbu ve 12 h, po obědě začala hrát hudba (my se pak jeli ještě fotit) a myslím, že se nikdo nenudil. Mně naopak ty hry přijdou trochu "ulítlé", např. "poznej si nevěstu podle nohou" - no nevím :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, souhlasim s eifelovkou - taky mi ty hry prijdou trochu ulitle a nektere az trapne... ale kazdemu podle jeho gusta, to je jasny:-) my jsme meli svatbu zcela bez programu - tedy nepocitam rozbiti talire, polivku a rozkrojeni dortu (ale je to nejaky "program"? treba ten dort nebyl nijak pevne nacasovan), a presto se vsichni, rodina i kamaradi, bavili az do pozdnich nocnich hodin. (tedy aspon tvrdili, ze se jim to libilo ;-) )
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já obešla spoustu svateb a nejlepší byli zrovna ty, kde žádná organizovaná zábava nebyla. U nás rozhodně nebude, jelikož časy zábavy organizované ROH, kdy se má každej bavit na povel jsou jak doufám již dávno za námi :-D
Odpovědět
Taky žádný program připravovat nebudu. Rodinu máme dostatečně ukecanou, takže o volnou zábavu nemám strach a večer s kamarády už určitě nuda nebude. Jeden kamarád (takový aktivní človíček) už na nás prý něco vymýšlí, tak se nechám překvapit. Nejlepší je spontánní zábava. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
brumdinko :-D :-D líp bych to nenapsala mě bude stačit, když na mě budou všichni zírat během obřadu, proto jsem ráda, že se pak vmísím do davu.Z toho důvodu jsme odmítli i kameru, budou nám stačit fotky. ivankoo jestli jsou kamarádi fajn a všichni se znají, tak bych se svatby bez programu opravdu nebála. Třeba zrovna ti naši by nějaké hry nevydýchali. Taky mě trochu hryžou pochybnosti, ale koho ne, když nás to všechno čeká poprvé :-D kopa39-alternativních nevěst je tu jako máku, ale najdou se ;-) JInak myslím že tu vláadne vzájemná tolerance:), hlavně aby byla spokojená nevěsta. Sice mimo téma, ale třeba to taky souvisí se "svatbou trochu jinak" - řešíš nějak šaty na převlečení? Já ani nevěděla, že se to dělá. Byla jsem jen na svatbě sestřenice, která měla šaty na sobě celou dobu a pak na svatbě bratrance, kde se nevěsta převlékla do riflí :-D , ale veselici měli v lednu v hospodě. Tak jsem uvažovala vzít si s sebou pohodlnou sukni a něco nahoru..
Odpovědět
holky musim souhlasit organizovana zabava je na prd nejlepsi co sem zazila je kdyz se v prubehu oslav na ruzny organizovani her vrhnou kamosi ci jini svatebcani :-) samozrejme nic se nema prehanet
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no jasan nic se nema prehanet :-D ono je lepsi kdyz to resi spis kamosi protoze tem muze clovek s klidem rict uz to staci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mishmash: ohledně šatů na převlečení ti napíšu na IP, abychom tady nerušily téma 8-)
Odpovědět
Ahoj, jestli se muzu pridat, tak my takovou tu "organizovanou zabavu" s pritelem nesnasime, takze o nejakem programu tez nemuze byt rec. Ani jsem to na zadne svatbe, kde jsem byla nezazila. Jedine co udelam je jak rikas, talir, polivka tanec, ale jinak si proste ogrilujeme masicko, opeceme prasatko, budem poslouchat muziku a tancovat, proste se v klidu bavit ;-)
Odpovědět
Tak já se přidám, taky sme měli svatbu bez programu a her. Manželovi rodiče nejdřív nadhazovali něco ve smyslu, že jejich známí by přišli a udělali nám nějakou "legraci", ale na to sem se cukla já i manžel a kategoricky sme to odmítli, přece jen představa cikánek apod. mě vůbec neláká, navíc nejsem ráda středem pozornosti. Jako to, že jsem nevěsta a tím pádem na mě všichni koukaj, to v pohodě. Ale představa, že bych měla něco hrát, hledat manžela podle nohy nebo nedej bože před tím množstvím lidí něco odříkat mě děsila. Takže jsme měli kapelu, tančilo se, povídalo, jedlo, pilo a všichni si to pochvalovali. Nenašel se jedinej nespokojenej host.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My jsme taky žádný zábavný program ani hry neměli a nevadilo to vůbec. Nejsme rádi středem pozornosti a takové ty hry, to není náš styl. Jediné, co jsme měli byla zábavná tombola a to bylo super. Jinak hudbu reprodukovanou z pc, tančil a blbnul kdo chtěl. Jinak jsme rozbíjeli talíř, přenášeli přes práh, jedli z jednoho talíře (ale jednou lžící jen symbolicky a pro fotografa), krájeli společně dort, měli první tanec a četly se blahopřání (nebylo jich zas tolik a byly krásné a i vtipné), no a nakonec se házela kytka. Toť jako program vše, bavil se každý jak chtěl.
Odpovědět
Profilova fotka
No já zažila akorát jednu svatbu s takovým "programem" a nic horšího jsem teda nezažila,popravdě to bylo spíš trapné... :-N Normální je rozbití talíře,společná polévka,tanec a pak se každý už dokáže bavit a tančit sám,není nic horšího než hosty do něčeho nutit...
Odpovědět
souhlasim s ferinkou pokud je osazenstvo na svatbe spise konzervativnejsi nebo proste nemaji radi takovy akce s tema ruznyma hrama tak je to spis trapas pak kazdyho do neceho nutit.
Odpovědět
Ja zase zazila svatbu, kde jsme se s ostatnima svatebcana potkali venku v parku na prochazce, jelikoz se tam strasne nudili... takze mit nejaky program v zaloze neni od veci. Je fakt, ze jsme tam nikoho moc neznali, my jsme byli z rodiny a v momente, kdy dorazili kamaradi, tak se novomanzele ztratili do mistnosti za nima a bylo to. Taky jsme sli domu v osm hodin, totalne otraveni...
Odpovědět
kamikazde - no tak to je hodne blby od novomanzelu :-|
Odpovědět
jinak ja proti hram nejsem vubec ale musi to byt primerene a musi to byt proste vhodny na danou svatbu..pokud nekdo hry uplne nesnasi tak at je proste nema ;-) ale je fatk ze mit to napr.v zaloze neni spatnej napad kdyby nahodou :-) jako pokud nekdo ma napr. svatbu ve 12 a hodla to o 7-8mi vecer rozpustit tak se to nejak da ale ja na vsech svatbach byla cca. do 4hodin do rana a to teda nevim co bysme tam bez nejake "akce" celou dobu delali :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?