Zalikovani/zatahovani

Profilova fotka
Ahoj holky, potrebovala bych pomoct v sobotu jdeme na svatbu a budeme zalikovat zenichuv tvhan je profesionalni hasic a budeme delat malej ohen a bude muset hasit. Ale jde mi o nejakou rec k tomu nemate prosim nejakej vzor co jste delaly vy nebo co delaly kamaradi vam. Nebo kde jste na netu nasly nejaky vzory. Moc dekuji :)
Odpovědět
Vymyslela bych nějakou krátkou basničku co se bude rýmovat. :) Teď si to zkusím vymyslet ale něco takového ??? Honza Vašič, to je náš hasič. Dneska se nám oženil, náš sbor ho trochu podcenil. Nebudeme z toho smutnit, na svatbu mu ledničku dojdem vyprázdnit. atd. Myslím, že se toho dá vymyslet spousta :)
Odpovědět
U nás, teda myslím, žádnou extra řeč hasiči neměli (sice dobrovolní, ale měli toho připraveného mraky :-)). Odchytli nás po cestě, přesedali jsem do hasičského auta, dovezli nás na místo hostiny, tam při vystupování z auta dostal manžel chomout, a kouli + plechový disk od auta na nohu (je automechanik). Já dostala kalkulačku a košík s věcmi na prodej. Řezali jsme větev (vykupování lahvemi za jiné pilky, kterými to půjde uříznout). Pak vykoupení za klíče na sundání disku, chomoutu a po nějaký době i koule. Pak jsme vozili dítě v autosedačce na káře, kde se rozbilo kolo, takže manžel musel měnit za rezervu. Pak nás jako stavil policista a musel dýchat po staru do pytlíku přes skleněnou trubičku. Ještě jsme přebalovali panenku a pak nakonec hasili barák. U všeho jsme se vykupovali lahvemi pro jednodušší průběh a žádnou extra řeč k tomu myslím fakt připravenou neměli ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?