Žádné hry/tombola/... na svatbě?

Ahoj lidičky, mám dotaz... Plánujeme menší svatbu, do 30ti hostů celkem, věkový průměr 40 let :-D původně jsem chtěla na svatbě aspoň tombolu, ale už začínám vidět v reálnějších barvách - babičky a dědové už mají svoje roky a odejdou asi brzy, rodiče budou nejspíš utahaní z nervů a stresu, kamarádů, které chceme pozvat, bude všeho všudy 5 párů...tak nevím :-) jak znám svoji rodinu a rodinu ženicha, spíš si sednou k pivku a budou povídat, sem tam si někdo zatančí. Nevím, jestli by bylo rozumné organizovat ještě nějaké hry a zábavu kromě tance. Přeju si spíš pohodovou svatbu, aby hosté odcházeli spokojení, najedení, vytančení a vypovídaní, než abych je nutila do nějaké "akce"...ale zase, nebude ta svatba bez toho taková prázdná? Co myslíte vy, kteří už máte svatbu za sebou? Budu vděčná za každý názor a zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme podobný počet hostů a žádné hry neplánujeme, mně se to ani moc nelíbí a na tenhle typ zábavy nejsem, přijde mi to kolikrát spíš trapné. To samé s tombolou. Plánuju to jak říkáš ty, doufám, že bude panovat dobrá nálada i tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky neplánujeme hry/tombolu. Budeme mít 85 lidí, věkově všechny kategorie, obě rodiny velmi komunikativní a inteligentní, myslím si naopak, že orhanizovanými (převážně málo ftipnými a originálními) hrami bych je spíše urazila a znudila. Takže jim necháme volnou zábavu - na zahradu dáme max croquet, petangue nebo něco u čeho se dá povídat a poíjet na sluníčku, možná uděláme i karetní a šachový stolek ve stínu pro zájemce. Já věřím, že když se sejdou dvě velký rodiny, budou si mít o čem povídat i bez tomboly ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Stačí hodně pití a inteligentní lidé se o sebe dokážou postarat sami :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka To je názor! ;D Ten se mi líbí ;)
Odpovědět
@jenny1262015 My měli hostů cca 50, žádné hry ani tombolu jsme neorganizovali, nechali jsme všechny, ať se baví po svém. Záleží ale na lidech - já ani manžel na tyhle organizované zábavy moc nejsme a víme, že ani naše rodiny a kamarádi ne. Zařizovali jsme akorát nějakou zábavu pro děti - trampolínu, balónky... No a pak už jsme se jen snažili, aby měli všichni co jíst a pít :) Všichni se bavili, občas si někdo zatancoval... Takže ano, jde to i bez her a tomboly a my jsme na to měli dokonce i kladné ohlasy typu - konečně svatba bez organizovaných zábav!
Odpovědět
Díky všem za odpovědi :-) S klidným svědomím se tedy na tombolu vykašlu a pokud by se některý svatebčan nudil, před restaurací je houpačka :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky přemýšlím, že se na tombolu vykašlu, připravovala sem jí,ale...jak už tu padlo před restaurací jsou houpačky dokonce dvě, trampolína, poníci a já nevim co všechno, tak se zaměřim na plný bříško hostů :) Na ty hry vážně nejsem...
Odpovědět
@lenule67 Tak to je krásný, dokonce trampolína, to by se líbilo i mně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já také chvíli řešila jestli tombolu ano či ne, ale poslední dobou to má každý a je to furt to samé, takže my také mít nebudeme :) možná tak kvíz, to se mi docela líbí a pak jednu hru, ale to nám musí někdo nachystat, že jo, nebudu vymejšlet hru sama pro sebe :)
Odpovědět
Zakládala jsem podobné téma :-).My budeme mít taky tak 30 hostů...teda,když to tak vidím,tak možná jen 20 :-D.A žádné hry mít nebudeme.Jen jsem udělala svatební noviny,protože se mi tento nápad moc líbí...a je tam malá křížovka,která bude vyluštěna tak za 2minuty :-D.A jeden takový malý kvíz,taky cca 3min. :-D.Nic víc.Chtěla jsem tombolu,ale pak jsem si jí sama rozmluvila.Takže žádné hry....Ale teď jsme měli schůzku s majitelem penzionu,kde budeme mít svatbu a to je vtipálek sám od sbee,tak si myslím,že něco vymyslí .... a když ne,tak neva,naši hosté nejsou moc na hry,jsou spíš na jídlo a pití :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my meli 40hostu a hry jske nemeli zadne...my tas vedle v mistnosti meli bowling :D
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu za 14 dní a 30 lidí, jen rodina, z toho 8 dětí. Myslím, že mít alespoň něco málo připraveno není na škodu (třebaže k tomu pak nemusí dle situace dojít). Takže o zábavu pro děti se postará má mamka a zorganizuje jim nějaké soutěže, ať se alespoň na chvíli zabaví, zvlášť, pokud by venku nebylo hezky. Pak jsem nakonec připravila i noviny, ať mají i dospělí hosté co dělat, když se po obědě pojedeme fotit. No a tombolu na večer připravenu také mám. Chci totiž, ať si každý z našeho dne alespoň něco malého odnese a určitě se u toho i dobře pobavíme :-) V záloze mám ještě jednu hru, ale na tu nejspíš nedojde. Ale kdo je připraven, není překvapen ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jenny1262015 Máme stejný počet lidí jak vy (nakonec bude možná i míň) a věkový průměr kolem těch 35i-40i. Organizovanou zábavu máme pingpongový turnaj pro dvojice, aby se nám trochu hosti promíchali a popovídali si i s jinými lidmi, než se kterými přišli. Bude to o cenu pro vítězný pár. Pak máme vymyšlené pouštění lampionů o půlnoci. Jinak v areálu je bazén a ruské kuželky. Kdyby bylo hnusně, bude turnaj v Člověče nezlob se. Tombolu jsem nechtěla už z toho důvodu, že svatba není ples a kupovat blbiny se mi nechce (už tak máme nízký rozpočet). Neodsuzuju ale ty, co tombolu mají. Určitě pro mě jako hosta by to byla lepší zábava, než třeba hra Svatební kočár :-| Rovnou jsme všem řekli, že hlavně nechceme žádné soutěže v poznávání kolen a nohou a kdoví čeho ještě. Jo, přítel podotknul, že pokud by to bylo poznávání zadečků, tak by to toho šel :-D Takže si myslím, že s tím nikdo na nás nepřijde. Chtěli jsme udělat malé kino v pouštění fotek z dětství a společných, ale nesežene projektor, takže nic. Svatební noviny se mi líbí, ale nemáme je naplánované. Beru to tak, že kdyby bylo víc hostů, na zkrácení chvíle je to dobré. Jak psali ostatní, zabavit se dá i úplně obyčejně jídlem, tancem, povídáním a i tak to může být ta nejlepší svatba.
Odpovědět
Upřímně, tombola se opakuje na každé druhé svatbě, všichni dělají nadšené, ale pobaví to tak maximálně lidi, kteří na svatby vůbec nechodí .... za mne opakující se opruz, který už jsem pětkrát slyšela. To předčí už jen naprosto stupidní fotokoutek :-D
Odpovědět
Také jsme nechtěli hry, protože jsme měli strach, že by se hosté cítili trapně. Po prvním tanci nastal docela klid (měli jsme 75 hostů) a svědkyně přišla s první hrou (otázky pro ženicha a nevěstu). Na hostech bylo vidět, že se baví, přece jen tam nepřijeli jen sedět a kecat. Pak se házelo kyticí a podvazkem. Nakonec se hrál kočár, který mi přišel dost profláklý, ale naši hosté ho ve většině případů neznali. O hry se postarala moje svědkyně, pro nás to vše bylo překvapení. A jsem ráda, že se hry hrály, jinak by to celé bylo jen o tancování, povídání a pití a to lze kdykoliv jindy mimo svatbu také. Hry se hrály co hodinu, prokládalo se to tancem a panákováním. Tombola mi přišla hloupá, protože jsme nechtěli z hostů tahat peníze za stále se opakující ceny.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?