Zábavu organizuje nevěsta a ženich, je to nevhodné?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, myslíte, že je z nějakého důvodu nevhodné, aby některé hry organizovali samotní nevěsta a ženich? Konkrétně mám na mysli třeba tombolu (po dlouhém zvažování, jestli už to fakt není ohrané jsme se rozhodli, že ji budeme mít, ale vymýšlíme nové, originální ceny).
Odpovědět
my to organizovat nebudeme budeme na to mít lidi :-) (ženichův kamarád bude bavič, a jedna známá nám bude dělat něco jako organizátorku a sestřenici mi pořád nabízí jak se chce na svatbě podílet a pomoci takže to udělá asi někdo z nich) ale podle mě to ničemu nebrání - je to vaše svatba a jak si jí uděláte takovou jí budete mít :-) nové ceny? (tak to mi když tak písni do zprávy-pokud ti to nebude vadit)
Odpovědět
Profilova fotka
spíš to zvaž ze stránky - budete si chtít s novomanželem užívat sami sebe? tančit? povídat si s hosty? Pokud jsi hodně oraganizační typ, tak si to radši organizuj sama, ať jsi spokojená a pokuď je ti to jedno a chceš si svůj den radši užít, klidně to někomu svěř, ale rozhodně není nevhodné nebo divné, když si to zorganizuje sami
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si s mužem zábavu (včetně tomboly) organizovali sami a neměnila bych. Oba jsme výřeční a tak trošku "bavičí", takže jsme se toho milerádi ujali sami, o to větší bych řekla, že to mělo úspěch:) No a přišlo by mi i nevhodné to chtít po někom z našich hostů...
Odpovědět
Záleží samozřejmě na vás. Je třeba ale zvážit celkovou organizaci (budete lístky do tomboly prodávat vy osobně nebo jinak rozdávat?, kdo přiveze ceny?, kam je mezi tím dáte?) a jestli vás to nebude časově moc zatěžovat. Já bych do toho určitě nešla. Nechali jsme zábavu na svědcích (včetně her pro děti) a byli jsme moc spokojení. Myslím, že starostí před svatbou je ažaž a je fajn, když se na svatbě stará taky někdo jiný a máte taky čas se bavit a užít si hostů!!! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně si myslím, že je to opravdu individuální. Jak uvádí bonifac, někdo je organizační typ, někdo se stydí...Ale na základě zkušeností ze svateb, které jsem fotila, mi přišlo vždy nejlepší, když se přenechala organizace tomboly svědkům nebo přátelům, kteří umí být přirozeně vtipní a zábavní (pokud ne, zábava většinou stagnovala a přišlo mi až líto, jak nudná tombola byla, když se všichni tak snažili). Nevěsta a ženich mají v průběhu dne hodně povinností a není na škodu nechat se chvíli také bavit. Případně se dá tombola dobře využít na vyplnění času, kdy se novomanželé odejdou fotit. Hosté se baví a nedojde k žádnému propadu nálady na svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Žádná možnost není špatně. Ze zkušenosti můžu říct, že nejvíce jsou schopni rozhýbat a pobavit všechny svatebčany právě jen novomanželé, protože je každý poslechne, každý je respektuje, každý se pro ně snaží udělat co nejvíc. Ale pohodlnější samozřejmě je, pokud to za Vás udělá někdo jiný. Svědek, nebo v lepším případě člověk, kterého si za to i platíte - DJ. My děláme zábavu, komentujeme, pořádáme hry, pomáháme s organizací... Naše zkušenosti jsou to nejcennější a předáváme je dál. Ale ve finále - je to Vaše svatba, udělejte si ji tak, ať se líbí hlavně Vám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den. Nevhodné udělat si tombolu sami, to myslím není, ale... Někteří jste třeba výřeční a rozdávání tomboly bude hezké, to ale není vše. Je myslím vhodnější, když na hostině budete mít nějakého člověka pověřeného. Člověka, který se postará o zábavu, hry, překvapení, tombolu, prodej lístků apod. Vy, novomanžele byste si měli Váš vzácný den užít a ne se starat o takové to věci a program. I tak budete mít dost starostí. Tento Váš velký den uteče velice rychle a je potřeba, abyste si jej užili a pamatovali celý život. Takže když si přejete, udělat si sranda tombolu vy sami, tak proč ne. Ostatní by měl mít už někdo na starosti. Toto právě třeba na mě velmi novomanželé oceňují. Dělám svatebního DJ a zároveň moderuji celou hostinu a snažím se max. napomoci s koordinací svatby a ve všem poradit. Rovněž se moc nehodí, když tyto úkoly dáváte hostům. Ti se přišli také na vaší svatbu pobavit a není dobré je úkolovat, např. aby rozdávali tombolu, rozváželi hosty domů, .... apod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Navymýšlela jsem si program celého dne včetně zábavy sama, svědkové a družičky pak měli každý své úkoly, ale tombolu jsme si organizovali sami a všichni nám to zpětně oceňovali. Je pravda, že manžel je hodně výřečný a ke každému člověku a výhře měl vtipné komentáře "na míru". Bylo nám řečeno, že je to lepší, než kdyby to vedl někdo "cizí", svědci a družičky neznali všechny tak jako my. Na druhou stranu jsme byli mega vytížení, tím že jsem si to namyslela sama, samozřejmě se na mě všichni obraceli co a jak mají teda dělat, i když všichni měli archy detailních pokynů :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?