Zábava pro děti různého věku

ahoj nevěsty, máte prosím typy na zábavu pro děti vě věku od 3 do 10 let, klidně i trochu starší? budeme mít celkem asi 14 dětí různého věku a věřím, že ne všem budou stačit balonky a bublifuky... díky, B.
Odpovědět
Oblicejove barvy, omalovanky, detska diskoteka, ..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :) , také jsme na svatbě měli docela dost dětí (asi 10 , různého věku). Nechali jsme jim připravit koutek s hračkama, pastelkama, hracíma kytarama (5letý brácha pak vypomáhal kapele :) ) a k večeru jsme je nechali pomalovat lampionky štestí a chtěli jsme, aby je se svědkyni pustily. Nakonec jsme s manželem šli vypouštět s nima a bylo to moc hezké :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Budeme mít nejspíš hodně malých dětí ve věku 8 měsíců - 2 roky. Počítáme s tím, že asi zařídíme nějaký "dětský koutek", ve kterém se budou maminky střídat v hlídání. Stejně z toho mám ale trochu obavy. Máte s tím někdo zkušenosti? Netušíte jak takovéhle malé caparty zabavit, udržet v bezpečí, na co si dát pozor...? Bude jich minimálně 5. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
já často dělám na začátku svatby dětskou diskotéku.. Hraju jim muziku adekvátní jejich věku a občas to proložím nějakou soutěží pro děti... Např pouštím kousky písniček z pohádek a děti musí hádat co je to za pohádku... Kdo uhodne, dostane nějakou doměnu (to se obvykle domluvíme už předem a buď seženu odměny já, nebo někdo ze svatebčanů) ...Ke "konci" dětské diskotéky začnu pouštet i trochu starší pohádky, které dnešní děti už moc neznají, ale my starší ano... tím se zapojí trochu i rodiče... a nakonec vyhlásím soutěž o poslední ceny .. ty dostanou děti, které vytáhnou na parket tančit svoje rodiče (nebo jiného dospělého) a kdo vydří tancovat na 2-3 písničky... pak rozdám ceny (většinou skoro vše dětem), uděláme si selfiečko s dětma a rodičema pro tu srandu a pokračujeme dál.. muzika pro rodiče.. jelikož už jsou na parketu, tak není těžké je rozhýbat víc... a aniž by si toho někdo všiml, tančí celá svatba :-) .. tohle mě baví :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty i vdané paní :-) ... a samozřejmě i všechny ostatní... Sháním firmu, která zajišťuje zábavu pro děti. Potřebujeme celodenní venkovní zábavu (minimálně 5 – 6 hodin zábavy + přestávky) pro děti různého věku (od nejmenších až po starší děti) na jednu srpnovou sobotu za příznivou cenu. Je mi jasné, že to bude „něco“ stát, ale např. nějakých 40 nebo 50 000 Kč si bohužel dovolit nemůžeme. Nejedná se o svatbu, ale o jinou větší akci. Máme na mysli různorodou zábavu, kde budou mimo jiné např. klauni, lidé v plyšových převlecích za zvířátka či známé postavičky, různé soutěže a hry pro děti, zpívání, tanečky, třeba nějaké představení atd. (není podmínkou vše, co píšu, uvádím příklady). Možná by to mohl nabídnout i nějaký hotel, který něco podobného nabízí svým hostům prostřednictvím animátorů. Budu ráda za jakékoli tipy, především osobní zkušenosti. Uvítám i negativní recenze – co určitě nebrat. Předem moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli nasvatbě taky spoustu dětí od pár měsíců po 15 let. Pro ty mladší se nám osvědčily omalovánky a pastelky (z netu jsem stáhla nějaké obrázky a tak), výhoda byla, že jsme měli k dispozici velikou zahradu a děti se tam vyblbly s balonem, badmintonem a spol. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?