Zábava pro děti na svatební zahradní párty. Máte tipy?

Holčiny, nemáte některá tip, jak vyřešit zábavu pro děti na odpolední zahradní párty? Většina hostů přijde s dětmi, věk od 2 do 10 let, ale většina spíš tak kolem 5let a já bych ráda nějak vyřešila zábavu pro děti, protože se obávám, že pokud se na to nepřipravím, vezme zahrada za své a o úrazy nebude nouze a oslava se zvrhne na hon za dětmi.... :-|
Odpovědět
Ahoj, taky jsme tohle řešili. Nakonec jsme měli štěstí a přítelkyně jednoho kamaráda , která hlídávala děti na táborech, se nám bude na svatbě o děti starat. To mám hroznou radost. Jinak tam budeme brát, co kdo má doma a je ochotný půjčit - skluzavku, prolézací tunel, stan... A jinak ještě koupím omalovánky+pastelky a bublifuky. Třeba by je na chvíli zabavily i kuželky, míč, křídy a tabule. Písek tam asi nemáte? To by je určitě taky bavilo.
Odpovědět
@arilas díky moc za reakci, také mě napadlo koupit pastelky a omalovánky :-) bublifuk, křídy a tabule je taky super nápad ;-) míč jsem včera koupila 8-) A taky se zkusím poptat kamarádů a sousedů, jestli by nebyli ochotní nějaké starší věci půjčit... Ale zatím absolutně nevím, jak pořeším dohled u dětí... :-S
Odpovědět
Ahoj, a co si najmout nějakou šikovnou studentku? Třeba by ti pro děti vytvořila za pár stovek nějakou celoodpolední zábavu. Jsou holky, které by to braly všemi deseti :-) Stačí napsat inzerát a vyvěsit ho na nejbližší pedagogickou fakultu na nástěnku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.. ja si pronajmula skakaci hrad.. takze verim ze si to deti hezky uziji..
Odpovědět
@kaaacaaatkooo No, to je dobrý nápad, studentka... docela o tom uvažuji, jen je trošku problém, že jsme kousek za Prahou a pak taky bych raději dala přednost někomu na doporučení, přeci jen svěřit děti někomu úplně cizímu... :-| Hlavně to bude taková směska dětí od 2 do 10 let... =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@luciebx já také jdu do skákacího hradu....Vejde se di něj naráz tak 8 dětí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?