Zábava pro děti (4-13 let)?

dobrý den, poradíte?
Odpovědět
já mám v úmyslu pro děti půjčit trampolínu, udělat jim dětskej stoleček, kde budou mít omalovánky, papíry, plastelínu, hračky, stavebnice,... děti budu mít ve věku (4, 3, 2 a půl a 1 rok). pro starší bych zábavu nehrotila... 13 let jsou puberťáci a ty zajímá akorát mobil a tablet...
Odpovědět
Budeme pouštět balónky s heliem, na ně psát přání, deti se už těší.
Odpovědět
Profilova fotka
A kolik tam takových dětí budete mít? My měli čtyři v rozmezí 5-13. A nijak zvlášť jsme to nehrotili, zašli jsme do Jysku a nakoupili tam za pár kaček kriket, raketu na házení z takového pěnového materiálu, velký bublifuk, míček, co se chytal na takové terče se suchým zipem. A děti se bavily a vyhrály se s tím a nejen ony :D Je ale pravda, že jsme měli svatbu venku na trávě, okolo už jen les a louka, takže všude možně pobíhaly, což je samo o sobě bavilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu venku , na louce jsme jim připravili takové hřiště s různými hračkami. Nějaké balóny, balanční čočky, malou bránu na fotbal, dvě odrážedla, bazének s míčky, rozprostřenou deku s klasickými domácími hračkami. Ačkoliv tam těch dětí bylo skoro 20, vůbec jsem o nich nevěděla. Hráli si tak nějak spolu a hlídali si je jejich rodiče.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?