Zábava pro děti

Profilova fotka
Prosím, pište tipy, jak co nejlépe a nejrozumněji zabavit na svatbě děti. Sami máme tříletá dvojčátka - holčičky, a proto budou na naší svatbě i další děti vítány. Dohromady jich bude asi 8 do 10ti let. Naše holčičky jsou na mě hodně fixované, jsme spolu skoro pořád samy, takže se trochu obávám toho aby mi celý svatební den nestály "za zadkem". Poprosit někoho z hostů, aby si je vzal na starosti, to se asi nehodí, co? Proto potřebuju vymyslet něco, co bude nejen ty naše kočenky bavit (a zároveň se u toho nezřídí, budou mít šatky z půjčovny). Jsou hodně živé, aktivní, a většina dalších dětských hostů taky. Děkuji :)
Odpovědět
My meli dětský koutek (na zem ten detsky koberec, hracky, puzzle, stavebnice. ..na stul pastelky a omalovanky) vsechno bylo z našeho detstvi.No a musim rict, ze maminky byly spokojene :-)
Odpovědět
My budeme mít taky hodně menších dětí, takže plánujeme na část dne placené hlídání dětí se zábavným programem. Prosit hosty o hlídání mi nepřipadá vhodné, hosté by si měli užívat svatbu a ne fungovat jako bezplatné chůvy. Plus na místě bude také dětské hřiště, takže se snad děti vyblbnou. Šaty z půjčovny - toho bych se celkem bála, radši bych děti po obřadu převlékla.
Odpovědět
na hlídání si vem nějakou kamarádku, kterou holky znají a zároveň nebude jako host, aby se o holky postarala, je lepší když tam budeš mít někoho, než abys zatěžovala hosty. Jinak my budeme mít hry tak jak psala @simona007 + házení kroužků, míčků do otvoru, budou tam i odrážedla pro menší děti, chytání rybiček, nějaké hračky - autíčka, panenky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?