Vyzvednutí

Ahojte, mam takove možná hloupej dotaz... Ve chvíli kdy ženich vyzvedá nevěstu, přináší květinu... Co se v tý chvíli má říkat..?? Příjde mi hloupý, tam přijít, strčit do ruky přítelkyně kytku, se slovy, tak jedem..?? :-D nerad bych pak byl za blba, kdybych porušil něco, co by se v tu chvíly mělo udělat... Moc dík všem co poradí... :-)
Odpovědět
Myslím, že každá nevěsta ocení něco ve smyslu, jak ji to sluší :-) Nic jiného není potřeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, no většinou ženich požádá otce nevěsty o její ruku:-) Bývá to samozřejmě už jen formalita či sranda podle toho jak to pojmete, někdo to bere jako staromódní nebo jako zbytečné, ale je to určitě slušnější než přijít, dát nevěstě kytičku a jít...Kráásnou svatbu.
Odpovědět
Tak jedem:-) To jste mi pro ránu projasnil den:-))) Přesně jak říkaly holky - pochvalte jí, jak je krásná a jak jí to moc sluší:-)
Odpovědět
Profilova fotka
... pokud byste oněměl úžasem, je to také projev štěstí nad krásou Vaší vyvolené ;) Myslím, že v tomto případě se spontánnost vyplatí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
něco jako "Bože ty jsi nádherná" :-)
Odpovědět
Mě manžel řekl zhruba toto: "Ahoj... tý brďo..." a předal mi tu kytici. Jestli říkal ještě něco dalšího si nepamatuju :-)
Odpovědět
no jde o to ja to chtete i mit ze jo :D jestli se chcete videt az k tobe pujde k oltari a nebo jestli ji tu kytku chces dat osobne :D
Odpovědět
@meor Tak tím bys nevěstu nepotěšil,kdybys řekl "tak jedem?" Já bych asi ženichovi tu kytku omlátila o hlavu...Musíš nevěstě dát najevo,jak je neobyčejně krásná,jako princezna...A pokud nechceš nic komentovat,stačí když oněmíš úžasem...
Odpovědět
Hlavně nesmíš zapomenout datum svatby a podobnou kytičkou si to každý rok připomenout .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?