Vývazky na raut - kdo všechno je má mít?

Holky, prosím, poraďte. Budeme mít svatbu na jednom statku, kde s nami bude cca 20lidi. Ti budou mit vyvazky. Vecer na raut se k nam ale prosa dalsich cca 30lidi, ti uz vyvazky mit nemusi, nebo ano? Diky.
Odpovědět
Vývazky si dejte komu chcete, na to neexistuje překvapivě žádný zákon :-D Mít je rozhodně nemusí, ty jsou spíš kvůli obřadu. Nedávala bych.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí, ale zase radost jim to třeba udělá ;)
Odpovědět
My třeba pro večerním hostům vývazky budeme dávat. :-) Jak píše pán nade mnou, potěší je to. :-) Ale my jich budeme mít tak okolo 10, takže rozhodně te tolik jako vy (přes den máme okolo stovky hostů).
Odpovědět
S tím, že je to potěší bych byla opatrná. On to většinou nikdo neřekne, ale já osobně (a co jsem se různě bavila s okolím, tak nejsem jediná) vývazky nemám ráda, jelikož jsou většinou na špendlíku a ten může poničit šaty. Jen je dobré s tím počítat a zjistit třeba dopředu, jestli není mezi svatebčany někdo, kdo by byl z tohoto důvodu raději bez vývazku.
Odpovědět
Profilova fotka
@diana_dl tak samozřejmě když ho nechci do hedvábných šatů, řeknu to než ho tam někdo připíchne :)
Odpovědět
Ja bych vecer uz vyvazky nedavala, hodne lidi se stejne prevleka po obede do neceho neformalniho, pokud vecerni hoste jdou na obrad tak ano a pak je na nich zda si ho nechajii vever
Odpovědět
Diky za rady... asi je proste vyrobim. Budou u vstupu s nejakou cedulkou, a necham na samotnych hostech, zda si je vezmou, nebo ne 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Vyvazky jsou jedna z nejzbytecnejsich veci na svatbe a jako prvni pak leti do kose, takze bych to neprozivala a dala je bud jen lidem, co jdou na obrad, nebo vubec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?