Vývazky, dělate si je samy? Dáváte do nich myrtu?

Holky, jak to dneska funguje s mirtou. Vy vsechny co si delate vyvazky samy,davate do nich jeste mirtu nebo pouzivate jen maslicky?
Odpovědět
mám vývazky ale budu tam dávat i myrtu:)
Odpovědět
@jesie12 Myrta se dát může a nemusí. Je to na rozhodnutí. :-) Někdo dává a někdo ne. My budeme mít jenom vývazky. Jsou sami o sobě nádherné, tak tam nechci dávat ještě myrtu.
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo používá vývazky pouze z myrty, někdo kombinuje stužky a myrtu, někdo používá pouze stužky. Záleží, co se komu líbí nejvíce a jaký má na vývazky rozpočet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A má myrta nějakou funkci? Já si budu dělat "vývazky" sama. Z ječmene a lučního kvítí a malé mašličky. O myrtě jsem také přemýšlela,ale zajímá mě spíš, jestli se k ní konkrétně nějaká funkce nebo pověra váže.
Odpovědět
my budeme mít jen vývazky. myrta mi připadá nemoderní.
Odpovědět
Profilova fotka
http://svatebni-kytice.muj-styl.cz/my... tady o tom neco je ;-)
Odpovědět
Kdybychom delali klasicke maslicky, dali bychom i myrtu. Ale delali jsme latkove kyticky a k nim by se myrta uz nehodila, byly vyrazne a jedno by s druhym zaniklo. Myrta je tradice, symbol stesti a dlouheho vztahu, pokud vim, takze ja jsem si z toho duvodu nechala udelat aspon myrtovy venecek na auto :-)
Odpovědět
Já chci určitě myrtu. Nelíbí se mi ty trojočkové vývazky, které se dělají dnes.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si dělala vývazky sama (mám je v albu). S myrtou všichni počítají, ale nevím, jestli bude pod tou stuhou vůbec vidět. takže ji mamka přiveze a uvidíme... Mít bych jí asi nemusela, ale jelikož se snažíme dělat svatbu po staru, tak by byla dobrá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vývazky jsem si dělala sama - nikde v e-shopech se mi nelíbily a taky trochu kvůi financím. Je to sice malá položka v celém rozpočtu, ale když se sečte korunka ke korunce.. Mám jich 130 ks a platila jsem 75 Kč za knoflíky doprostřed a 40 kč za 2 stuhy, takže mě vyšly na nějakých 115Kč, a co jsem tak koukala, tak ceny bývají kolem 6Kč za kus, což by v tom našem množství znamenalo asi 780Kč. Navíc šlo to dělat i krásně rychle. Neřešila jsem žádný šablonky (i když jsem původně chtěla), sice nemám jeden jak druhý, ale zas až taková puntičkářka nejsem, protože tohle opravdu nikdo řešit nebude. Jinak nevím, jestli se nám povede napěstovat dostatečné množství myrty, spíš asi ne. Nemít jí na svatbě vůbec by mě ale mrzelo, takže myrtu s vývazkem dostanou jen pozvaní na oběd (rodiče, sourozenci, svědci, prarodiče) a zbytek jen mašličku. Proto jsem je vymyslela s tím knoflíkem - je to veselejší a nebude to jen malá mašlička bez myrty.
Odpovědět
Kde jste myrtu kupovaly? Nemůžu ji vůbec nikde sehnat.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme místo vývazků z fimohmoty zajíce, na spínací špendlík. =) Budeme zajíčkovi, tak všichni dostanou jednoho červeného zajíce.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@aurinko ja taky myrtu, dokonce to mam dvakrát podtrzene, abych to nezapomněla u květinářky objednat :-) jen třeba ovazane krajeckou nebo maslickou. Ty vyvazky, co ted leti, jsou něco tak skaredyho, brrr.
Odpovědět
Profilova fotka
my nebudeme mít myrtu,nelíbí se nám to :-) takže budeme mít klasické vývazky a uprostřed malou slunečnici z fimo hmoty :-) děláme si sami :-)
Odpovědět
my určitě budeme taky mít myrtu a k tomu malou mašličku. Ty moderní několika mašličkové vývazky se nám nelíbí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?