Vykoupení nevěsty a úkoly

Profilova fotka
Co chystáte za úkol na svého milovaného, aby si vás zasloužil? Stále hledám in spiraci, něco v hlavě mám, ale možná mě nějaký tap zaujme či namotivuje ještě lépe. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo nic? :)
Odpovědět
Nic podobného dělat nebudeme, ale napadlo mě něco na styl Zlatovlásky :-D . Je fakt, že tuhle tradici neznám, takže netuším, jestli to není totálně mimo. Ženich tohle plní ráno před obřadem v domě nevěsty?
Odpovědět
Co tím myslíš? Takové to, jak ženich vyzvedává nevěstu doma a tam jsou takové ty falešné nevěsty apod.? Anebo až nějakou hru na svatbě? (což by asi nemělo smysl, že když chceš, aby si tě zasloužil :-)) Myslím, že hodně z nás se spíš snaží, aby byly překvapením pro ženicha a mně osobně ta hra na falešnou nevěstu přijde trapná, jednou jsem u toho byla a přišlo mi, že se ani ženich moc necítil (pokud není vyloženě šoumen) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, myslím ráno před obřadem, kde je i falešná nevěsta. .:) Fotím svatby a již jsem zažila plno super nápadů, ale nejsou nějak pro nás typicky a přebalovaní dítěte nemám ráda. :D :D Vždy to na fotkách vypadá výborně. Mám vymyšlené krájení cibule, kde dostane zástěru a samé špatné nože a až po chvíli snažení mu dáme správný. Pak za odměnu dostane klíč od domu, ale za dveřmi vyskočí falešná nevěsta, aby se jí zbavil tak mu (jí) dá flašku. Pak předá nějaká dárek pro mě a za to ho svědkyně vpustí úplně do domu. Chci se sejít prvně o samotě :)
Odpovědět
@addyko tyhle úkoly bych zařadila, jen pokud bych věděla, že ženicha příjemně pobaví, v opačném případě bych ho v jeho velký den netrápila, na to bych srdce neměla, už i tak určitě bude nervózní. Určitě bych to jen kvůli pěkným fotkám nedělala. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:D tak my jsme již domluveni (i muzem odsouhlaseno ze je ochoten udelat ukol, takze v co ho ceka), že bude mít úkol, jen se snažím najít i jinou inspiraci, ale asi zatím to vidím bledě a zůstane cibule :D a nervozní nebude, já mam muze necitu tak si delame srandu ze snad aspon cibule ho konecne rozbreci :D
Odpovědět
u nás to bylo tak, že u vchodu zastavila ženicha moje starší sestra a měla na něj připraveno 10 otázek o mně, když nevěděl, tak musel dát nějakej peníz, aby se vykoupil. Vzhledem k tomu, že s tím ženich počítal, tak měl různě po kapsách rozměněné peníze a tahal z nich...začal na 50kč a pak vytáhl i 1000Kč (Peníze pak ségra dala mně). Byla to sranda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barticka Fajný nápad. :) dík za odpověď
Odpovědět
@addyko teď ale něco vymýšlíme pro švagrovou, resp pro jejího ženicha, aby ji neměl zadarmo a zároveň abychom neopakovali, co bylo na naší svatbě, tak kdybys ještě na něco kápla, tak dej vědět ;) Dík
Odpovědět
Profilova fotka
@barticka :) máme to krájení cibule.. pak na svatbach jsem zazila strelbu do misku ve kterem byl klic od domu, dojeni krávy, malbu nevesty na obraz, švarg musel trochu symbolicky projet pole traktorem.. prvně jsme uvažovala, že nám budoucí maž zatočí s poikama, když je to jeho záliba, ale cibule me víc zaujala :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?