Večerní zábava ala lampion

Ahoj, prosím máte někdo tip na večerní "zabavu" ve stylu pouštění lampionků. Chtěla bych něco takového ale lampionky mi přijdou ohrané. Ještě uvažuji nad vodními, protože je lízko rybník ale nevím jestli se to může nebo jak se to potom likviduje. Aby porybný ráno chudák nenašel 20 lampionů na hladině. Poslat to po řece tak to neřeším asi ale dát to na cizí rybník mě přijde divné. I jsem přemýšlela o výrobě vlastních papírových lodiček ale to je stejný problém. Takže co by ještě šlo? Napadla mě nějaká věštkyně, kartářka...máte tipy? Děkuju :-)
Odpovědět
@slicnannevesta Ahoj,já řešila stejný problém.. Nakonec jsme to vyřešili tak, že máme pár těch klasických svatebních her, pak máme sranda fotbal mezi týmem nevěsty a ženicha a v 10 večer menší ohňostroj.. A jelikož budeme mít všude spoustu balonku, tak místo knihy přání jsme vymysleli, že každému dáme balonek aby na něj napsal své přání, ty balonky se pak zavěsí na jedno místo a bude to jako kniha přání :) Tak by jste třeba mohli koupit helium a vypouštět takhle balonky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chces uz lehce opite svatebcany tahat k rybniku, tak bych se podivala jaky je k nemu pristup, jinak se jich par vykoupe :-) Jinak jsem nekde videla udelanou fotku, kdy z prskavek jsou zaznamenany/namalovany inicialy a datum. Je to neco, co se casto nevidi.
Odpovědět
Mně ty lodičky pijdou docela fajn, ale určitě to chce domluvit se s porybným. Jinak bych udělala obyčejné lodičky z kůry a dvíčky, aby z toho bylo minimum bordelu. A můžete třeba navrhnout, že to další den uklidíte. Ohňostroj bych nedělala, je to utrpení pro zvířata v okolí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?