Utajená nevěsta?

Profilova fotka
Zdravím, co myslíte, je lepší se s ženichem vidět už doma před obřadem aby si mě vyzvedl, nebo aby mě viděl teprve až přicházet na obřadu? :-) Jak jste to měli vy, případně jak se vám to líbilo víc na jiných svatbách?
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi "prvni rande" nebo jak se tomu rika, jeste pred obradem nekde na peknym miste :-)
Odpovědět
My se uvidíme až při obřadu :-)
Odpovědět
@malamicka Byla jsem utajená nevěsta až do konce, viděl mě on i ostatní až při obřadu a neměnila bych...ty reakce, atmosféra...nemělo to chybu. Doporučuju.
Odpovědět
Až u obřadu má svoje kouzlo. Tajně jsem si přála,aby byl manžel dojatý,ale věděla jsem, že takový moc není a nedělala jsem si naději :-) Ale stres a těšení,až mě uvidí mu vehnaly slzy do očí a ten jeho pohled na mě,nezapomenutelná nádhera... Určitě to za to stojí si počkat až při obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne utajena....ta dojemna chvilka, kdyz vas vsichni uvidi je k nezaplaceni.
Odpovědět
Profilova fotka
přijde mi to (alespoň v mé situaci) dost technicky náročné...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk to sice asi bude dost náročné hlavně na organizaci, ale asi budu taky utajená. Jen jak říká @queenp , můj muž taky není takový, ale opravdu doufám že ho to taky dojme. :-) Chtěla jsem do toho jít, ale bála jsem se organizace. Ale asi jdu do toho, je to jen jednou za život. :-)
Odpovědět
@malamicka doporočuju utajenou nevěstu, hodně záleží i na průběhu svatby, ale mně osobně to ideálně vyhovovalo, měli jsme všechno na jednom místě (obřad, hostina, ubytování), tak jsem před zahájením obřadu jenom vyšla z hotelu a vplula přímo k oltáři, bylo to super vidět naráz všechny ty hosty včetně ženicha stojícího uprostřed
Odpovědět
@malamicka Já tzv. utajená nevěsta nebyla. Chtěla jsem, aby mi ženich předal kytici a taky abychom si tu první chvilku užili sami. Když pro mě přišel, byli u toho jen rodiče a fotograf a bylo to super dojemné. Myslím, že kdybychom se viděli až u obřadu, tu chvilku překvapení, kdy mě poprvé vidí ve svatebním, bychom si tolik neužili - byli bychom nervózní, všude spousta lidí, takhle jsme se mohli v klidu zastavit a pokochat se pohledem na toho druhého, říct si, jak nám to sluší a navzájem se trošku uklidnit, že to dneska všechno klapne :) A když jsem pak při obřadu šla uličkou, ženich se na mě stejně díval, jako by mě viděl poprvé :-D Ale myslím, že oboje má svoje kouzlo, je jen na každém, jestli preferuje ten první pohled a překvapení v soukromí nebo až u obřadu. Ona i ta nevěsta, kterou si ženich vyzvedne doma, je do určité chvíle utajená a ten moment překvapení tam je. Jediné, co bych nedělala a nechtěla, je, abychom se připravovali spolu v jedné místnosti třeba a neměli tedy žádné překvápko :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih Vnímala jsem to stejně. A i tak se mu zaleskly oči, když mě viděl přicházet k oltáři x-) Chtěla jsem tem okamžik "jééé" vnímat bez desítek párů očí, což se nám povedlo a jsem moc ráda. Naše svatba byla veselá, plná smíchu a tance....a věděla jsem to dopředu (známe naše rodiny i přátele) a proto jsme chtěli zvolit pro ten okamžik vhodnější ticho, klid a soukromí našeho obýváku :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli od začátku domluvený,že budu utajená. Brali jsme se po 9ti letém vztahu a bydlení zároveň,tak aby jsme měli nějaký překvápko :-) Jenže týden před svatbou,jen když jsem si to představila,jak kráčim k oláři,on dojatý,já dojatá,jsem brečela jak želva. Takže jsme to změnili,že se uvidíme aspoň před radnicí,abych na fotkách nebyla jak největší ubulínek,to by fotky stály za to :-D I tak to bylo nádherný a nezapomenutelný,kdy nás doprovodilo 19 motorek,před radnicí začali tůrovat motory a za jejich ŘEVU jsem vylezla z auta,hned se ke mě rozeběhl syn a manžel jen stál a koukal... KRÁSA! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem pro ženicha utajená nevěsta a bylo to úžasné. Ačkoliv jsme se všichni připravovali v jednom domě, bylo zařízené vše tak abychom se neviděli, takže i když já jsem šla do auta, on už byl na kraji vesnice ve svém autě a čekali na nás abychom jeli v jedné koloně. A ten okamžik, kdy jsem šla uličkou, to prostě nádhera. Slzy v jeho očích, to bylo krásný. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taktiež ma muž uvidel prvý krát až v kostole, keď ma k nemu viedol ocino. Bolo to krásne, nemenila by som za nič. :) Ten jeho pohľad! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem byla utajená nevěsta. Ale i tak mě ženich na okamžik doma spatřil. Přijel autem a já byla na zahradě načesaná a namalovaná. Otočila jsem se a utíkala pryč a on za mnou jen křičel "Utikéééj!" :-D
Odpovědět
Byla jsem utajená, ale nijak jsem na tom nelpěla... místo konání a organizace tomu ale nahrávaly. U nás se žádné dojetí nekonalo ani na jedné straně, byla to sranda od začátku do konce. Je to hezké užít si ten moment překvapení, ale osobně mi nepřijde tolik důležité, kdy ten moment nastane...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my chtěli společně poděkovat rodičům - sešli jsme se u nás v bytě jen v šesti a ulápla mi i slzička, neměnila bych, byla to taková intimní chvíle, pro mě hodně důležitá.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem utajena, puvodne jsem chtela posledni pusu vecer pred svatbou, spali jsme kazdy zvlast se svym svedkem, na miste svatby jsme byli o den drive .... ale rano jsem mela strasneho casu a nudila se, takze jsem sla pomahat ostatnim ... svedkynim s myrtama a tak, takze jsme se videli jeste rano ... pak pusa a pak az na obrade a nemenila bych ... :) Jeho svedek rikal, ze si celou dobu povidali .... pak se ho svedek na neco ptal a manzel uz neodpovidal, jen rekl "No,dop*dele" .... :D a to ve chvili, kdy me poprve uvidel :) A uz nerekl vubec nic :D Bylo to nadherny, v ocich se mu zaleskla slzicka ..... Nemenila bych .... :)
Odpovědět
Já byla taky utajená a vrátit čas, udělala bych to znovu. Byla jsem utajená pro všechny, kromě mých rodičů, družiček a svědkyně. Zbytek mě viděl až v kostele a bylo to úžasné.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Mela jsem to stejne, utajena pro vsechny, mimo rodicu, svedkyne a kamaradky ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Nevim jestli si me otazky nekdo vsimne, ale aspon zkusim: Jak je to pri variante utajena nevesta s matrikou? Nemusi se predem neco podepisovat? Jak by se to resilo?
Odpovědět
@hm17 kromě dokladů na matrice při žádosti o sňatek jsem nic nepodepisovala, matrikářku jsem viděla v den D až na obřadu, kde se jen klasicky podepisuješ. Pouze chtěla, aby jí někdo půl hodiny před obřadem donesl prstýnky a občanky snoubenců a svědků
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Aha, tak to je super! Tak snad nase matrika bude taky takhle v pohode :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?