Tombola - jak si ji svatebčané zaslouží

jelikož na naší svatbě bude vše free ta potřebuju radu ,jak si naši hosté mají tombolu vysloužit - za penize mi to je hloupé - max. sem si říkala ,že listek bude za symbol cenu 1kč ? ale kdo na svatbu nosí peníze?
Odpovědět
Ahojki my sme je rozdavali, nám bylo blby si. Za ti penize ..
Odpovědět
@market119 i mě je to blbe za penize....
Odpovědět
Profilova fotka
Co každému na jmenovku (třeba zezadu, zevnitř) připsat číslo a pak losovat z nich? Tak zajistíte, že každý bude mít stejnou šanci na výhru, což mi u akce typu svatba přijde lepší, než kdyby měl někdo sto lístků a někdo žádný. :-)
Odpovědět
@majulinkaaa my jmenovky mit nebudem , ale ispirovala jste me , ze mozna by slo je rozdavat k vyvazkum ... musim to promyslet
Odpovědět
Většinou co jsem byla na svatbách, tak tombolu rozdávali normálně lísteček a hosté sami dávali peněz kolik chtěli :-)
Odpovědět
Měli jsme lístek za 10 Kč, myslím, že to není žádná velká částka, která by někoho urazila, případně se nemusí účastnit :-) Ale nikdo s tím problém neměl. Jinak si dovedu představit, že by někdo hosty obešel a nechal vylosovat lístky, aniž by za to vybíral peníze. Nebo přiložit rovnou k oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
u nas byl listek na tombolu pro kazdeho a kdo chtel mohl prispet, vetsina starsi generace se vylozene dozadovala moznosti prispet jeste mimo svatebni dary.
Odpovědět
super , taky jsem si rikala že 5kč nikoho nezabije 😊
Odpovědět
Já na jedné svatbě viděla super věc. Hosti měli k dispozici lístečky a tužky a psali novomanželům vzkazy, rady do manželství, přání apod. a pak je dávali do lahve, která se zapečetila a manželé si ji otevřou k výročí svatby. Tak mě napadá udělat něco podobného a vedle ještě postavit nádobu s lístky na tombolu a za každý vzkaz si může člověk vzít lístek do tomboly. :) Je to takové něco za něco, ale netaháte z hostů peníze :)
Odpovědět
tak lahev na vzkazy je už taky nachystaná, i toto je dobrý nápad... dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?