Svedek - prstynky, zenich - kytice

Profilova fotka
Ahoj, Chtela jsem se na neco zeptat. Cetla jsem, ze svedek by mel mit na starosti prstynky. Otazka je, kdy se mu davaji? A jak se pak ocitnou na polstarku v obradni sini? Druha otazka je, zenich ma dat kytici neveste, ale jak kdyz nevestu uvidi az pred oltarem? Diky za Vas nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si matne vzpominam, ze jsem prstynky dala oddavajici, ktera uz je zrejme naaranzovala,mela jsem je na starost jen na cestu na obrad.... A zenich ti bud da kytku a uvidi te, nebo ti ji neda a uvidi te az u obradu. Nebo mu zavazes oci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Takze jsi byla svedkyne? Takze nevadi kdyz mi ji da do pokoje kde budou probihat pripravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem prstýnky dala svědkovi ráno (obřal byl až v 15h) a měl je u sebe v krabičce až do předávání. A kytici mi dala maminka. Také jsem byla utajená nevěsta a manžel mě viděl až při obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
no řeším stejný problém :) my se taky uvídíme až před kostelem :) ale uděláme to asi tak, že mě kytku dá před kostelem a dáme je aj maminkám :) a prsténky dám farářovi...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dáme teda svědkovi prstýnky a ten je předá tam oddávajícímu a kytku mi dá mamka a ženich může dát kytičky maminkám a svědkyni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Svědkovi jsme dali prstýnky, když jsme se s ním viděli naposledy před svatbou - asi tři týdny před (nepočítám výpomoc v den před svatbou). Dali jsme mu je do krabičky už naaranžované na polštářku, krabičku nesměl otvírat až do svatebního dne :) Takže si užil pocit zodpovědnosti být svědkem a přitom se neprozradila podoba prstýnků :) Když jsem ke svatebnímu obřadu přijížděla autem, všichni venku na můj příjezd čekali, včetně ženicha, který měl kytici v ruce, jakmile jsem vystoupila a poprvé jsme se spatřili, předal mi ji...ale cukla jsem mu a pusu nedala :-D Pak si mě vzal do rámě tatínek a šli jsme se řadit k obřadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?