Svatebni tombola

Profilova fotka
Ahoj potrebuji poradit jak se svatební tombolou.Napady co do ni máme ale nevim jak s organizaci to si lidi lístky kupují nebo jak??a vyhlasovat všechny?bude cca 30-35 cen z toho Max 5 větších jinak blbustky a udělat všechny lístky vyherni?diky
Odpovědět
záleží podle mě, kolik máte hostů....pokud tam bude 50 lidí a bude každý čekat na svou výhru, mohlo by to být dost zdlouhavé a potom i nudné... dle mého názoru je i 35 cen hodně ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Když máte tolik cen,je dobré tombolu rozdělit do několika menších částí. A buď lístky prodávat za dobrovolnou cenu anebo to celé pojmout jako dražbu a moderátor bude vyhlašovat jednotlivé odměny a poté bude dražit. Zdravím a ať vše dobře dopadne.
Odpovědět
Ahoj, tombolu jsem dělala jako svědkyně dvakrát...a už nikdy víc, protože teď už je to profláknuté :-) Ale pokud u vás nikdy tudle tombolu nezažil, tak je to super a sranda. Na svatbě bylo kolem 50 lidí, cen jsme měli asi 20 a bylo to tak akorát. Víc cen bych nedělala, je to pak zdlouhavé a ani nevymyslíš tolik vtipných... Lístky jsem prodávala za symbolickou cenu asi 10 korun za jeden, vybrala jsem kolem 900 a to jsem pak na konci tomboly předala novomanželům ;-) Jako zajímavější mi přijde, jak píše digoro udělat dražbu. Tu jsme teď měli na akci z práce, dražily se různé věci a byla to fakt sranda (jen je ale potřeba mít super věci a ukecaného a vtipného "licitátora") ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to uděláme formou dražby,svědek je mega ukecanej a myslím ze nam vydělá i na barák ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo me napadlo mít třeba 10 velkých cen které by byly jako v hlavním vaše aby to bylo pro všechny a pak vymezit cas cca 30-45min kdyby si každý mohl čemu vyzvednout - byl by urceny člověk co by ceny vydával???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?