Svatební strom - velikost

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Chtěla jsem se zeptat podle čeho jste určovaly, jak velký bude svatební strom? Nevím jakou velikost zvolit. A na co jste si svatební strom nechávaly namalovat? Na klasickou čtvrtku? Děkuji za rady. :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem si strom malovala sama, foto přikládám. Je to na klasickou čtvrtku velikosti A3, ale klidně by to šlo i na klasický obyč. hnědý balicí papír, takový vintage šmrnc by to mělo ;-) Doporučuji buďto si předem koupit rámeček a papír ustřihnout podle jeho velikosti, nebo až po svatbě si nechat udělat rám na míru (může se stát, že neseženeš zrovna na formát svého stromu). Celkově si zvol velikost "obrazu" podle toho, kam si ho po svatbě pověsíš, prostě jak velký se Ti bude líbit.. :-) Já jsem věděla, že chci něco většího, co nám může viset v ložnici, takže jsem šla do A3 a velikost stromu na papíře jsem odhadovala tím, že jsem si prstem ťupkala po papíře a počítala, kolik otisků se tam vejde :-D Nebo pokus si chceš být na 100% jistá výsledkem, doporučuji nastříhat tolik papírových oválků, kolik budete mít hostů a ty si po již nakresleném stromu zkusit rozmístit. Doufám, že jsem Ti aspoň trochu pomohla.. Ať se svatba vydaří! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elldorado Ahoj. Strom je parádní, to jsi šikovná :-) Taky bych právě ráda něco většího, aby se pak dal pověsit na stěnu... Hlavně jsem přemýšlela o velikosti kvůli tomu, aby se nám tam mohli otisknout všichni hosté a nebylo to moc nahňácané. Tvůj nápad je super a určitě to tak udělám, vůbec mě to nenapadlo... Opravdu jsi mi pomohla, moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem si ho malovala sama. Temperama na plátno cca velikost A3. Také ho máme v ložnici :-) Fotka celého stromu je v horší kvalitě (foceno mobilem).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame pouze na A4, budeme mit 22 hostu. Kdyz jsem vytiskla na A3 a zkusila obtisky prstu 22 lidi, byl strom velmi chudy. Na A4 je to akorat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@july17 Strom je parádní :-) Taky nejspíš zvolím formát A3 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisona My budeme mít hostů na hostinu okolo 40 a večer okolo 70, takže A4 by pro nás byl asi moc malý... Ale děkuji za zkušenost, hned se mi to lépe představuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petamert Tak to urcitě doporučuji A3 a přeji ať se vše vydaří. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisona Moc děkuji :-) A ještě se zeptám, také jsi kreslila na obyčejnou čtvrtku? Děkuji!
Odpovědět
my jsme měli takový trošku jiný svatební strom. Vyráběla ho švagrová a strašně moc se jí povedl. Nechtěli jsme strom s otisky. Lístky stromu jsou rozevírací (přeložená srdíčka) a hosté nám do lístků psali vzkazy. Máme strom zarámovaný, velikost je cca 600x600....fotka není moc dobrá, je focena mobilem v ne moc dobrém světle
Odpovědět
Profilova fotka
@pxtulka Musím uznat, že je to parádní a originální nápad :-) Strom je nádherný a vypadá fakt dobře!! Ještě jsem na nic takového nenarazila.... Švagrová je šikula ;) Vypadá to, že bude ještě těžké rozhodování :D Děkuji za inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petamert Ja to tedy jen vytiskla, nejsem uplne zdatna v kresleni...:-) takze vytisteno na obyc papir A4, nam to takto staci, bude to v ramu, za sklem...ale jinak bych se zkusila zeptat v papirnictvi, co by doporucili za druh papiru, gramaz. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?