Svatební noviny k nahlédnutí

Zdravím všechny, mám velikou prosbičku, zda byste nebyla některá z Vás tak moc hodná a nezaslala byste mi na mail Vaše svatební noviny (beruska.macik@seznam.cz). Přítel by je rád vytvořil, ale chtěli bychom nějakou inspiraci, co vše do nich dát a jak by měla přibližně vypadat grafická úprava. Na internetu jsme toho moc nenašli, jedině přední stránky a tam toho moc není. Omlouvám se, pokud jsem tuto diskuzi zařadila do špatné kategorie, nevěděla jsem kam se zařadit. Předem Vám moc děkuji za pomoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, noviny jsou v tomto právě variabilní - můžeš si do nich dát co ty sama chceš, počínaje informacemi o vás dvou - jak jste se seznámili, co máte rádi - třeba pojmuté jako rozhovor, informace o místě hostiny, obřadu o městě, vtipy zaměřené na svatbu nebo manželství atp., citáty, horoskopy - vtipně vymyšlené na Váš svatební den. Můžete do nich dát důležité body- harmonogram, informace co např. nabízíte v nápojovém lístku, Vaše fotky ...prostě co vás napadne. Grafickou úpravu si vymyslete jak se líbí vám, můžete se inspirovat klasickými novinami, nebo si to napsat ála seminárka. Přeju hodně nervů při tvoření ;-)
Odpovědět
poslal jsem Vám moje noviny na email, jen Vás poprosím, zda by jste je dále nikde nešířila děkuji
Odpovědět
@prtulka Děkuji za rady :-) Ale právě pro představu jsem chtěla vidět i jiné grafické úpravy, než které jsme sami vymysleli.
Odpovědět
Profilova fotka
Poked by někdo sháněl grafika na zpracování novin, tak se na mě něváhejte obrátit. Ceny přijatelné a výsledek slušný :-) Stačí mí dodat texty a fotky a vše ostatní udělám a dodám v PDF (ČB, nebo barevné), které si můžete vytisknout sami, nebo odnést do copy-centra nebo nějaké reklamky či tiskárny... Případně mohu zajistit tisk a poslat vše hotové poštou. Jako ukázku práce jsem vybral naše posvatební oznámení.. Snad se bude líbit. PS: samozřejmě se věnuji hlavně DJingu, moderování a ozvučování svateb, tak pokud sháníte, tak budu rád, když se na mě obrátíte.. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@wenus323 Děkuji za doporučení, ale už máme po svatbě :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
@slim6 Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o zaslání ukázky? 🙂 Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?