Svatební naučná stezka

Profilova fotka
Zdravím, svatbu máme v nádherné přírodě Beskyd, svatbu samotnou v červnu. Uvažovali jsme, že je prostor pro venkovní aktivity na dobu, kdy se půjdeme po obědě fotit... Nicméně nechceme aby se nám hosté příliš rozutekli, tak jsme uvažovali nad takovou mini naučnou stezkou okolo místa hostiny, je uprostřed lesů s mítinkou pro hotel...krásné..jenže zatím nevíme jak na to, jak tu naučnou stezku koncipovat, jestli do toho nějak nezakomponovat i nějaký drobný kvíz s cenou pro vítěze... Díky moc za každou připomínku :-)
Odpovědět
Zajímavý nápad, ale má to hodně rizik. Po obědě bude řada lidí, obvzláště starších, chtít spíš sedět a trávit. Nevím sice, jak formální bude vaše svatba, ale většína obuvi vhodná na svatbu (obvzláště ženské, ale i mužské) není příliš vhodná na chození a naopak. Jestli tam vaši hosté budou už den předem, budou okolí znát, pokud tam přijedou ten samý den, je možné, že už budou mít cestování plné zuby. Ale třeba máte způsob, jak tohle vyřešit. Naučnou stezku bych asi koncipovala spíš jako bojovku s otázkami o vás dvou (jako na táborech)- cesta od stanoviště ke stanovišti a na každém z nich otázka o vás. Předpokládám, že to jsi myslela tím kvízem? Otázky mohou být různě obtížné, aby jste na konci mohli vyhlásit vítěze. Také to bude určitě vyžadovat organizátora, někoho, kdo bude hostům ukazovat, kde stezka začíná, bude vědět, kdo na ní vyrazil a hlídat, jestli se taky vrátí (lidé jsou schopni zabloudit kdekoliv), případně vybírat lístky se správnými odpověďmi.
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii bezva moc díky, celé to má být na malém úseku, krátkém jen okolo hotelu, kdo se bude chtít trošku projít... kdo nebude chtít nemusí, tak to bylo myšleno a počítáme s tím, že nebude vhodná obuv, proto to chceme jen okolo, kde se dá hezky projít. Ale moc děkuju za zprávu, cením si toho, určitě jste měla spoustu poznatků, které zvážíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?