Svatební kniha nebo strom, co je lepší?

Profilova fotka
HolkY co je lepší??? Svatební kniha nebo svatební strom?? Mít oboje je asi blbost .....
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My budeme mít knihu. Jsme pro hlavně proto, že do ní nám mohou hosté něco napsat, a my si to i za několik let můžeme znovu přečíst ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít strom - A3 papír a pak zarámujeme a doma někde pověsíme :) a mám takový dojem, že tu jsou nevěsty, které mají oboje, pokud to chceš, tak proč ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si přes fler.cz objednala knihu A4 a v ní je na první dvojstraně strom o velikost A3... takhle budu mít přání od hostů, obtisky prstů, nalepim tam pozvánky, sem tam nějakou fotku a bude to taková vzpomínka na všechno... můžeš to mít i krásně ve svatebních barvách... http://www.fler.cz/zbozi/in-bloom-sva... http://www.fler.cz/zbozi/toxic-frog-1... http://www.fler.cz/zbozi/flowers-and-...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli strom máme ho postavený v obýváku a každý den nám svatbu a lidé co na ní byli připomíná.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemyslím si, že by oboje byla blbost...strom je obvykle z otisku prstů a tak max. se k tomu píšou podpisy hostů, ale kniha slouží pro nějaké delší vzkazy a přání...Mít jen jedno, měla bych raději knihu
Odpovědět
Obojí. Strom z otisků zarámuji jako obrázek na zeď a kniha hostů bude v knihovně - tam každému vlepím pak i jeho "svatební" fotku. Ale jestli myslíš ten strom jako miniaturu stromu (živého) tam se vzkazy věší na větvičky zabalené do ruliček, tak ke knize nene - to by se dablovalo. To ho pak jedině ozdobit korálky nebo nějakýma cetkama ;-) jako dekoraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně bys mohla mít obojí. My tedy budeme mít jen knihu. Náš strom by totiž musel být ohromně velký. Budeme mít víc než 100 hostů. Tak se nám i kvůli tomu zdá kniha o mnoho lepší.
Odpovědět
Můžete mi někdo upřesnit o co jde ta svatební kniha nebo strom....nemám s tím zkušenost....
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obojí, takže proč ne, alespoň toho pak bude víc na památku. Knihu na stůl a strom na zeď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a my budeme mít jako knihu hostů bílé conversky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla svatební knihu kde jsem na přední stránku nalepila strom.. do svatební knihy mi naspali cokoli...ani ne tak přání ty nám psali v páníčkách, ale chtěla jsem, ať napíšou pocity cokoli co je napadne v pruběhu svatby... klidně i připití . cokoli.. a bylo to zajímavé... každá rodinka si vzala jednu dvoustranu kde psali jen na jednu stranu.. a měli jsme jednorázové fotáčky a jedna holčina na svatbě vzala fotáček a chodila říkala. udělej ksichtík.. a fotila.. a je to super páč mám ve svatební knize pocity super ze svatby.. a u toho super ksichtíky nalepené fotky.. a to je památka.. určitě za mě měj obojí... :)))))))))))))))))))))))))
Odpovědět
Já jsem za svatební knihu, tam se přece jen můžou hosté víc rozepsat ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, čím se dělají otisky prstů na strom - inkoustem?
Odpovědět
My budeme mít dva stromy :-) jeden na otisky k pověšení na zeď a druhý klasicky stojací pro napsání vzkazu a pověšení na něj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My budeme mít strom. Kniha hostů nám přijde zbytečná, protože stejně hosté dávají přáníčka, tak proč mají znovu psát to samé.. Strom si zarámujeme a bude to krásná vzpomínka a číst si po letech můžu přáníčka.
Odpovědět
My jsme měli na svatbě svatební strom:)nakreslila mi ho kamarádka, a je taky moc hezký:), až dostavíme někam si ho pověsíme:)..nad svatební knihou jsme neuvažovali, protože jsme dostali přáníčka a vím, že je jen tak znovu číst nebudeme, ne že by nebyli krásný, ale....ten strom stále budeme mít na očích:) a bude nám ten den připomínat...líbila se mi myšlenka, jak tu už psala jedna z žen psát tam pocity, ale u nás na svatbě na to nebyl prostor...záleží jak kdo to má naplánované...ale klidně můžete mít obojí, jde o tom, aby oboje využili lidi a nebylo to poloprázdný to pak je k ničemu:(
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme knuhu hostů a paráda...Spoustu lidí nám do ní napsalo...Moje svědkyně popsala 4 stránky, ostatí tak jednu nebo půl...A můžu říct, že jsem ráda, že jsme neměli strom ale knížku...Strašně ráda si v ní čtu a pokaždě mě to rozesměje nebo rozbrečí :-) Je to moc hezká vzpomínka
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební strom je kreativnější a navíc udělá hezkou dekoraci již na svatbě. V naší nabídce najdete strom na otisky i dřevěný strom na vzkazy. Obé v sekci Dekorace obřadu - Strom přání. Po svatbě budete mít ze stromu hezký obrázek, knihu si budete porhlížet méně často :). Hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
My budeme mít obojí - otisky (strom) si pak pověsíme do obýváku a bude to krásná vzpomínka a do knihy nám budou moci všichni cokoli napsat namalovat a bude to "větší svoboda" v tom co nám chtějí zanechat :-) . Je to ale na každém, co zvolí :-)
Odpovědět
Ahojte holky, nevíte, kde nejlépe sehnat rámeček na svatební strom v rozměru A3? Díky moc, Síma
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky nevíte kde bych mohla koupit ten inkoust ? nebo čím se dělaji ty otisky ? strom mi bude malovat kamarádka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my se nemohli rozhodnout, a tak budeme mít taky obojí x-)
Odpovědět
my jsme měli také knihu i strom. Strom je jen pro otisk, ale do knihy nám hosté psali různá přání a básničky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My budeme mít také oboje... navíc do té knihy mám v plánu na úvod na pár stránek vytvořit nějakou vtipnou koláž z fotek na téma "Jak to všechno s námi začalo"... a pak tam bude datum naší svatby a prostor na vzkazy...
Odpovědět
Nebudeme mít ani jedno. Kniha se mi celkem líbí, bylo by hezké si v ní číst, ale dostaneme přáníčka a obávám se, že by nebyla tolik chuť něco tam vymýšlet. A strom se mi nelíbí, netoužím po tom mít to někde doma na zdi a ani si to neumím moc představit, navíc v něm nevidím žádný smysl.
Odpovědět
Profilova fotka
máme oboje, je to památka na nás velký den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mohla bych poprosit o nějaký text, který bych nechala u svatebního stromu, aby svatebčani věděli, co s tím mají dělat? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolroznov Svadobný strom Pomôžte nám vytvoriť svadobný strom, tým že nám zanecháte váš odtlačok a podpis. INŠTRUKCIE:  vyber si razítkovú farbu  vyber si vetvičku  urob odtlačok svojim palcom  podpíš svoj lístok PS: nezabudnite po použití razítko zatvoriť a utrieť si prst vlhčeným obrúskom! ĎAKUJEME!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si včera doděla svůj svatební strom jen pro inspiraci. Stáhla jsem si šablonu a sama dodělala detaily. Text budu mít: nechte nám svůj otisk prstu jako jeden z lístků, na připraveném papíře, kde je zobrazen pouze kmen stromu. Jednotlivé otisky pak vytvoří korunu stromu. K otisku napište taky svoje jméno. Vše potřebné najdete u kmene stromu. Myslím, že to všichni pochopí o co mi jde.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?