Svatební kniha (hostů), děkuji za názory, náměty

Profilova fotka
Milé nevěstinky, ráda bych s Vámi prodiskutovala téma Svatební kniha či Svatební kniha hostů. Viděla jsem jich už maraky, ale vlastně moc nerozumím tomu, k čemu slouží. Několikrát jsem viděla svatební knihu polepenou maličkými obálkami uvnitř pro nějaký vzkaz či přání, ale k tomu podle mého slouží klasická přání v obálkách. Když si dá někdo práci vymyslet, co do přání napsat, co Vám asi tak může připsat do svatební knihy? Bývá Svatební strom součástí Svatební knihy nebo se dává stranou? Všem děkuji za názory a náměty, popřípadě fotografie svých Svatebních knih Míša
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme k tomu přistoupili tak, že si ji pořídíme a oslovujeme postupně všechny naše hosty a upozorňujeme je na to, že budeme mít pamětní knihu, kam budou moci udělat zápis. Pak už žádné blahopřání nemusí vozit. Jako památka nám to přijde celkem hezké a vtipné. Osobně se těším na zápisy našich hostů a na malůvky od dětí, které jinak nemají na klasických přáních prostor. Taky si myslím, že je praktičtější skladovat jednu knihu, než štosy blahopřání. Obálky tam lepit nebudeme, protože nám to přijde zbytečné.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, podle me je to zbytecnost...spousta hostu na svatbe bud nevedela, co do knihy ma napsat, nebo se jim nechtelo a nebo na to proste zapomneli....jako vzpominku mame hlavne fotky a video. :-)
Odpovědět
Ahoj, ja ji delat nechala, ale nakonec jsme ji stejne nevyuzili, kazdy donesl pranicko. Takze za me zbytecnost :-)
Odpovědět
mmmko: máme stejné nápady, já planuji pořídit toto: http://www.fler.cz/zbozi/unikatni-sva...
Odpovědět
Efty: také jsem nad tím přemýšlela, ale nakonec jsem zvolila toto, protože měli velkou svatbu a bála jsem se, že by nevyšly ty srdíčka :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?