Svatba našich přátel. Máte tipy na nějaké legrácky?

Ahojky, za měsíc mě čeká svatba kamarádů a tak nějak se mi tam nechce jen tak přijít a nic si na ně nepřichystat :-) Prosím tedy všechny o příspěvky jaké "legrácky" Vám připravili kamarádi na vaší svatbě? Mám na mysli něco na večerní program... v takovém tom duchu, kdy se mají novomanželé "prověřit". Nám třeba kamarádi přichystali poznávání se navzájem se zavázanýma očima...nebo jsme psali co ten druhý má rád za jídlo, pití, film apod. Takže něco v tomto stylu :-) Předem děkuji za příspěvky.
Odpovědět
Profilova fotka
ja prekvapila sestru tim, ze jsem bez jejiho vedomi usporadala svatebni tombolu. Byla mile prekvapena, vsichni se bavili a nakonec na tom jeste vydelala 8-) . doporucuji!
Odpovědět
ja sem nekde cetla o tom ze si nekdo pripravi na nevestu a zenicha otazky a oni maji kazdej 2 cedulky se svyma jmenama a pri kazde otazce zvedaji to jmeno kdo to jako dela v tom paru...jako napr.kdo stele postele, kdo vynasi kos, kdo drzi penize a tak...samozrejme musi sedet zady aby se neovlivnovali...ale myslim ze fura napadu je v nejakym tematu svatebni hry nebo tombola ja uznevim jak to bylo
Odpovědět
Holky, diky moc, asi zkusim tu tombolu a ty cedulky taky nezni vubec spatne. Jen neco podobneho jsme meli my...akorat jsme nezvedali cedulky, ale psali jsme to....tak bych se nechtela opakovat :-) Kazdopadne diky za tipy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
jutuskaz • Včera o 20:35 Prosím poraďte jaké překvapení připravit našim přátelům dopředu ale i během svatby. Něco podobného jako svatební noviny ale více originální, děkuji za každou radu lena.k • Včera o 23:02 Co treba ohnostroj? jutuskaz • Dnes o 09:21 Bezva tip, díky... To mě nenapadlo. Zkusím si zjistit ceny... lena.k • Dnes o 10:16 neni zac. Je to cerstva zkusenost, kupovala jsem to kamaradce na svatbu a byla fakt nadsena. Meli jsme sestavu pro vlastni odpaleni (nekdy taky kompaktni ohnostroj), http://www.soptik-pyro.cz/obchod/deta..., a bylo to fakt super. Sla bych do toho zase. Jinak me jeste napadaji letajici lampiony stesti, pro kazdou osobu na svatbe jeden, behem foceni novomanzelu je rozdat, kazdy, at na svuj lampion napise, co preje novomanzelum a vecer se to hromadne vypusti s tim, ze kazdy nejdriv precte to prani. To zase nachystala moje svedkyne nam a hrozne se nam to libilo.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem zazila moc peknou zabavu ve forme takove te detske taborove hry s faborky(ami? :-N ) kdy se plni ukoly, hada se treba neco ohledne nevesty a zenicha apod. Ale to si musel asi nekdo dat praci, naplanovat tu trasu a rozvesit ty faborky a ukryt odmenu. Byla to lahev sampanskeho, ktere se potom otevrelo a vsem nalilo. Moc se mi to libilo. Ale byla to mala svatba a tak tech hledajicich skupin nebylo moc. ;-)
Odpovědět
My jsme měli pro přátele připravené vypouštění lampionů, taky mě třeba mrzí, že jsem neudělala tombolu, to mohla být legrace..jo a my jsme zpívali karaoeke, i když to moc nemusim, tak se to nějak ujalo a nakonec to byla fakt legrace, zvlášť když jsme s manželem zpívali duet "dívám se dívám.." :-D..jo a taky jsme dražili podvazek a tričko GAME OVER a to se taky líbilo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?