Společné bydlení a dítě před svatbou

Ahoj...bydlíme spolu, máme skoro roční holčičku a plánujeme svatbu. Akorát nevím, jak to probíhá...nevěsta by prý měla být u rodičů a ženich si jí tam má v den svatby vyzvednout....ale v našem případě si to nějak nedovedu představit. Prosím poraďte....máte s tím některá zkušenost?
Odpovědět
My teda dítko ještě nemáme.. Ale společné bydlení ano a před svatbou jsme spali doma spolu, já si ráno brzo odjela ke kadeřnici, manžel se vyspal a pak jel k mamince. A potom si mě vyzvednul u rodičů..
Odpovědět
Byl to, nebo resp. je to takový zvyk, že si ženich přišel pro nevěstu k rodičům nevěsty. Ve vašem případě ale nevidím důvod, proč byste se např. všichni včetně rodičů nemohli sejít u Vás doma, nebo se i s dcerkou přesuň ráno k rodičům a tam si tě muž vyzvednete. Záleží jenom na Vás jak si to uděláte.
Odpovědět
Jsme spolu už cca 6 let a máme dvojčata :-) Den před svatbou pojedu já k našim i s dětma, ženich zůstane u nás doma (protože v tom městě bude vyzvedávat kytky) a až ráno pojede ke svým rodičům, tam se oblíkne a pak s nimi přijede k našim "požádat" o moji ruku :-D Všechny ostatní hosty posíláme rovnou na místo obřadu, nebudou se scházet ani u mých ani přízelových rodičů ani u nás doma.
Odpovědět
my spolu žijeme a budeme spolu i noc před svatbou. Ráno pojedu ke kadeřnici a pak asi k našim, kde si mě přítel vyzvedne.
Odpovědět
My spolu bydlíme v panelákovém bytě, takže to celkově bude zajímavé, ještě když chci být za utajenou nevěstu. Přítel bude spát u rodičů, já přespím v bytě společně se svou svědkyní-mou nej. kamarádkou. Ráno v den svatby se u nás v bytě všichni sejdeme, přítel mezitím vyzvedne kytku než dorazí má kadeřnice, kytku mi předá, a až kadeřnice dorazí, zavřu se v pokoji a vyjdu až v hodině k tomu určené.
Odpovědět
Profilova fotka
My spime na miste svatby. Zadne jezdeni pro nevestu se nekona :-) Chteli jsme to tak, protoze uz spolu bylime x let, takze jezdit pro me k rodicum nam prijde minimalne divne...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?