Slavobrána u domu

Přesně nevím jestli se i tomu říká slavobrána. Mám na mysli bránu u domu. S přítelem žijeme společně v domku. Chtěla bych nazdobit vrata - transparent- novomanželé a navázat krepáky. Vím, že se dává bříza.. Ale právě ,že se budu připravovat u rodičů, tak bych to vzala "jednodušší" formou. Jak jste to měli vy? :) nebo máte v plánu výzdobu před domem ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenysek93 My s manželem máme vlastní dům už několik let, takže jsem neviděla žádný důvod, proč bych měla celou rodinu a kamarády ten den lifrovat k našim do panelákovýho 2+1 ve čtvrtým patře bez výtahu :-D (Do baráku stejně nikdo nešel, jen naši a svědkyně + fotograf....všichni byli na zahradě, kde pro ně bylo připravený takový to klasický malý pohoštění před odjezdem.) Jak je to oficiálně s "bránou" netuším - ale u nás se dělá tak týden před u nevěsty doma. Takže k nám přijel týden před svatbou můj švagr s transparentem, břízama a krepákama, sešlo se pár kamarádů a bylo. Ptala jsem se šváry, co to jako vlastně je, ta brána a odpověděl mi: "To je potom mocná chlastanice pod ní." :-D :-D
Odpovědět
@duckie Přesně to jsem myslela :D Já to budu dělat sama, partner má kamarády na druhé straně ČR... ale mě se to moc líbí, tak se toho nechci jen tak vzát :D ... už jen z principu ,že máme stáni před domem a neustále nám tu někdo parkuje a to i před vjezdem, tak tohle,když každý uvidí, nechá nám místo volné - budou 4 auta se svatebčany.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?