Slavnostni obed druhy den?

Ahoj, mam dotaz, prave jsme se dozvěděla, ze jako den po svatbe se zase rodice a nejbizsi pribuzni schazi na slavnostni obed,tedy u rodicu ženicha nebo u rodicu nevesty. Delate to někdo? Me se to tedy vůbec delat nechce, ale rodice ženicha prijedou na svatbu, budou ubytovani v hotelu a druhy den bych klidne rekla, az si daji snidani a jedou domu? :) Nevim, jetsli se muzou urazit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my to teda nedelame, ani nevim, ze by se melo. Myslim, ze vetsina jak novomanzelu tak hostu je po svatebnim dni unavena a ma jine starosti nez se schazet u obeda. Ja to vidim tak, ze vstaneme tak v 11, vyklidime penzion a pojedeme domu prospat cely den :-D Nemyslim si, ze by se nekdo urazil, ale radsi bych jim to rekla predem, jak to planujete, aby s tim nepocitali :-)
Odpovědět
@knedlinka jasne, me to ani nenapadlo, ale mam se me porad pta, jetsli prijdou zenichovo rodice na obed druhy den....ze jako sestra to tak mela, všichni pak dorazili k na obed (ne hoste, jen proste pribuzni)...a ja hledala na netu a nasla jsem, ze je zvyk sejit se na obed u zenichovych rodicu, tak jsem hned mame hlasila, ze ji podvedli :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simona_33 Me se ten napad sam o sobe libi, ale treba tak za tyden, druhy den bych na to fakt nemela silu. Normalne jim to vysvetli, ze nechces, aby se jich to dotklo, ale ze chces odpocivat nebo si neco zarizovat, myslim, ze to pochopi. :-) My nemame obed ani v den svatby a zatim nikdo nic nerikal :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?