Rýže, bublifuk nebo obojí?

Profilova fotka
Holky prosím o pomoc, strašně se mi líbí svatební bublifuky, ale rýže vypadá na fotkách také krásně... Takže co vybrat? Nejraději bych vzala obojí, ale to ta rýže hned roztrhá bubliny nebo...?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdriv bych si zjistila, jestli se na vami zvolenem miste smi ryze hazet, na nekterych mistech to byva zakazano. Osobne se mi vic libi bublifuky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já hlasuji za bublifuk po rýži, mohou zůstat na obleku fleky (osobní zkušenost ze svatby kamarádky) a nemůže se ti stát, že pak budeš půl hodiny z účesu tahat zrníčka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mňa bublifuky, podľa mňa vyzerajú krajšie, sú praktickejšie (ja dúfam, že malé deti sa nimi zabavia aj v priebehu svadby) a nebudeš si do polnoci z podprsenky vyťahovať ryžu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já třeba chtěla bublifuk, ale salon, ze kterýho mám šaty má ve smlouvě zákaz užívání bublifuků. protože ty svatební mají složený ze speciálních hrůz, aby dělal pěkné bubliny a ničí to šaty - takže na to POZOR!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Raději bublifuk, rýže může ublížit případným zvířatům, co se kolem místa vaší svatby pohybují. Takže pokud se vám líbí oboje, tak bych doporučila bezpečnější variantu, navíc si osobně myslím, že jsou bublinky hezčí :)
Odpovědět
Přesně tak, zjistětě si, co je na místě povolené. Ještě můžete mít konfety, nebo plátky růží, ovšem ty nadělají docela nepořádek :-D My jsme měli původně pouze bublifuky. Měla jsem jich deset malých a byly přímo svatební, na doporučení tady odsud z beremese, že nedělají fleky a pokud vím, žádné opravdu nedělaly :) Nakonec se ale stejně najde někdo, kdo tu rýži vezme, jako u nás známé, které si to prostě nemohly odpustit, že je to klasika. Ano tradice to sice je, ale na mé druhé svatbě už žádná plodnost zajiťována být nemusela :-D Bublifuky jsou skvělé na fotky a opravdu, pokud máte děti, zabaví je to a dospělí jsou z toho taky nadšení ;-) Omlouvám se za vykroucení hlavy, ale fotku mám v počítači normálně otočenou :-D
Odpovědět
Bublifuk za mě rozhodně ne.. Dělá nevypratelné fleky na šatech - v půjčovně mě před bublifuky varovali.. Takže určitě rýže! :-)
Odpovědět
Jsou to tyhle? http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/782... které nedělají skvrny?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?