Program pro hosty během focení

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Plánujeme obřad na 14:00 - 15:00 hodinu, vynecháme tradiční svatební oběd a budeme mít jen raut, budeme grilovat a tak :-) Ale přemýšlím, co s hosty, kdybychom se jeli po obřadu fotit, určitě to zabere alespoň hodinku. Jak by jste to řešily vy? Jaký by jste hostům vymyslely program? A nebo by jste připravily malé pohoštění, než se vrátíme? A nebo všechno dohromady? :D Nejvíce mě teda trápí ten program. Tak pokud by jste měly nějaký nápad, tak sem s ním, budu moc vděčná :-)
Odpovědět
My budeme mit na tuhle pauzu karikaturistu
Odpovědět
Profilova fotka
@saskia4 Moc děkuji za nápad. Líbí se mi. A můžu se zeptat, kde jste ho sehnali? A na kolik vás to přibližně vyjde? Klidně do zpráv :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně bych nachystala alespoň drobné občerstvení, pití a ať mají možnost si sednout. Nejsem příliš zastankyne nějakých programů pro hosty. Co se mi líbí je polaroid, kterým se mohou fotit. Jinak si myslím, že jsou to dospělí lidé, kteří si rádi povykládají a nepotřebují k tomu šašky, kouzelníky, nucené hry apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristushiiik Právě, nuceným hrám se chceme úplně vyhnout. Ale aby to nevypadalo, že je tam necháme napospas osudu a pojedeme se fotit :-D
Odpovědět
@kacenkak90 pohledej na netu. Vetsinou si berou kolem 2.000/h. Nam to nakonec zarizuje misto kde misto kde se bude konat svatba a v kalkulaci je 6.000 za 2-3 hodiny. Ale sama jsem jich nasla fakt hodne + urcite bude i behem tohodle hudba a obcerstveni.
Odpovědět
Ten karikaturista tam je prave na to, aby si prisel kdo chce. Kdo nechce nemusi se jit nechat nakreslit a muze jen jist a popijet. Popr tancit. Navic mi prijde hezky odnest si karikaturu at uz pro sebe nebo darek pro rodinu. Mydla a nekvalitni mini vina mi prijdou mimo.
Odpovědět
My uděláme pouze svatební noviny. Počítáme s tím, že lidi si popovídají (máme tam hodně kamarádů), popijí a tu hodinku, hodinku a půl bez nás vydrží. Navíc máme svatbu v restauraci, která je uvnitř nádherného parku, který je odřízlý od centra města a veškerého ruchu, takže se lidi budou moci po obědě i jít projít a vytrávit.
Odpovědět
Také máme svatební noviny a během našeho focení před hostinou máme zároveň vyhrazený čas pro stahování hostů, kteří přijedou svým autem, aby už na hostině měli své auto odvezené. Takže "dvě mouchy"... Ale jinak si také myslím, že ta hodinka uteče a my také počítáme s tím, že někteří se uvidí po dlouhé době, budou si povídat, do toho další část jsou kuřáci, tak ti budou na zahrádce restaurace určitě... myslím, že ta hodinka uteče a zábava je lepší, když tam budou i novomanželé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Věčné téma, věčný problém - NUDA :-). My jsme to zatím naplánovali tak, že jakmile rozkrájíme po obědě dort, pomalu a jistě se vypaříme na focení. Hosté si zatím objednají kávičku, pochutnají si na dortu, kouknou do svatebních novin. Svatba bude v Ostravě a moje rodina přijede z Olomouce, takže budou mít i čas si zajít na pokoj s věcmi a trošku se ubytovat (hostina, raut i ubytování bude v jednom hotelu) a pak už snad budeme zpátky, abychom mohli vítat hosty na odpoledním rautu :-). U hotelu je i místo na petangue a hřišťátko pro nejmenší, tak se snad na tu chvilku zabaví každý.
Odpovědět
Profilova fotka
Nas plan je takovy,ze po rozkrojeni dortu se odjedeme max. na hodinku fotit a hoste si mezitim daji kavu,dort a odpocinou si po obede. K dispozici bude fotokoutek s knihou hostu,muzou si v klidu popovidat nebo se jit projit (hned vedle je les,kostel,rozhledna), precist si svatebni noviny. Nemyslim si, ze by se behem nasi kratke nepritomnosti nudili, spis budou radi, ze si na chvili odpocinou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky, jste skvělé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Instax ani si nevsimli, že jsme pryč 😀
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?