Přivítání svatebčanů v restauraci - texty

Ahojte ženky, nemohl by mi někdo prosím poradit nějaký text, co se říká při přivítání svatebčanů v restauraci na hostině, myslím ještě před než se vejde, jak se rozbíjí ten talíř atd... Na netu jsem to nikde nenašla. Děkuji
Odpovědět
Jako myslíš z pohledu hostinského ?
Odpovědět
ano myslím, nebo je vždy nějaká osoba k tomu pověřená
Odpovědět
Profilova fotka
Nám po příjezdu do restaurace paní hostinská poblahopřála hodně štěstí do manželství, ať spolu máme krásný život, připili jsme si sektem a poté hned shodila talíř na zem a my zametali. Žádné dlouhé proslovy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás u restaurace přivítal střelbou ze zbraně šerif popřáli hodně štěstí, šerifová rozbila talíř, zametli jsme a hotovo. Ještě jsem neslyšela, že by si někdo chystal řeč pro uvítání před restauraci. Bývá to v režii restaurace a opravdu jen pogratulují :-)
Odpovědět
@lida85 Pro nás měla paní přichystaný rýmovaný proslov (říká ho stejně pro všechny novomanžele, jen mění jména), pro kamarádku si obsluha (bývalí spolužáci) nachystala rýmovanou uvítací řeč "šitou přímo na tělo", v restauraci pan hostinský jen uvítal manžele s hosty a popřál štěstí. Záleží na tom, kdo u vás bude tím vítačem.
Odpovědět
Taky nás v restauraci uvítali, popřáli hodně štěstí a při přípitku upustili talíř.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás přivítal hostinský. Měl moc krásnou řeč. Pripili jsme si a pak upustil talíř
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?