Příjezd ženicha pro nevěstu u rodičů

Chci se zeptat jak probíhá příjezd ženicha k domu rodičů nevěsty. S přítelem spolu zijeme, ale ve svatební den ráno pojedu domu rodičům, kde se budu připravovat, pak ženich z našeho domu společně s jeho rodinou pojedou za námi. Na svatbe jsem nebyla, nevim jak tohle probíhá. Mám jen představu falešné nevěsty, malý přípitek a pak se pojede na obřad, bude to otázka necelé hodinky. Děkuji za nápady :-)
Odpovědět
@lenysek93: prijel si pro me, falesna byla, predal me a mamce kytku, tatka predal ridici klice od auta, vsichni nasedli do aut a jeli jsme - cca 15 - 20 minut ...
Odpovědět
@lenysek93 Já taky ve svatební ráno jela ke svým rodičům,kde jsem se připravovala,manžel se jel nachystat ke svým rodičům,pak všichni přijeli k našim,byla snídaně,manžel mi předal kytici,nazdobili se auta,a jelo se na obřad.
Odpovědět
@lenysek93 Taky jsem se chystala u mamky doma přestože jsem už s manželem bydlela před svatbou. Ve svatební den se hosté z mojí strany sjeli u nás doma na snídani. Ženich přijel se svými hosty po jejich snídani, auta zabrala skoro celou ulici :) Zazvonili a moje sestra, jako svědek jim otevírala s tím, že doma asi nikdo není a co že tady chtějí. Pak je pustila domů, pro ženicha byl připravený úkol, musel pověsit prádlo, ale šňůru držela sestřenice s přítelem a shazovali mu to a dělali vítr. Pak byla falešná nevěsta, nejdříve jedna z družiček a pak soused převlečený za nevěstu. Pak jsem dostala kytku a ženich korsáž. Svědek poprosil naším jménem rodiče o požehnání. Dostali jsme křížek na čelo svěcenou vodou. A jelo se na obřad. Někdo ještě děkuje rodičům za výchovu, ale my jsme se domluvili, že to uděláme každý sám večer.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?