Příjezd ženicha k nevěstě nebo až na obřad?

Hodně tady čtu, že ženich Vás chce vidět až budete procházet k oltáři. Já to měla nejdříve promyšlený, tak že ženich s rodinou přijedou k nám namašlí se auta, dáme malé občerstvení. Ženich předá kytky maminkám, svědkyni a mně a potom společně poděkujeme rodičům s dortama a pojede se kolonou na obřad. Tam se seřadíme a pomali vejdeme do kostela ženich s maminkou jako první, já s otcem jako poslední. Hodně se tu však nabízí varianta ta, že ženich už bude čekat před oltářem a nevěstu uvidí až při příchodu s otcem. Jak to budete mít vy?
Odpovědět
U nás to bude přesně tak jak popisuješ. U mě se nejde mouje rodina a u ženicha jeho část. Pak všichni přijedous ženichem k nám a pak společný odjezd na obřad..
Odpovědět
Profilova fotka
To já bych ráda, aby mě viděl až před oltářem:-) a já jeho též. Má to takový kouzlo:-)
Odpovědět
U nás to bude uplně jinak - Já a ženich pojedeme spolu na místo určení kde se sejdem se zbytkem rodiny.
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít stejné jako ty. U nás bylo vždy zvykem si v den svatby jít ještě pro "požehnání" rodičům a předáním dortu mamince ženicha poděkuješ za vychování syna a ženich za vychování dcery zase mamince nevěsty. Ženich rozdá kytičky oběma maminkám i tobě, ty mu na sako připneš jeho korsáž ze stejné kytky jako bude tvoje kytice, auta se nazdobí a společně se jede na obřad. Já budu ráda, když to s přítelem uděláme takto, ale každý je na něco jiného pověrčivý, některé nevěsty nechtějí, aby je ženich viděl dříve než na obřad, to samozřejmě není špatný názor, jen píšu jak to máme a budeme mít my :)
Odpovědět
My oba chceme taky až u oltáře. Mě se nelíbí právě to řazení před obřadem, nevěsta tam postává mezi ostatními, to je prd kouzlo :-) a navíc je to na každé svatbě. My se připravíme každý u svých rodičů a pak se sjedem někde na půli cesty na obřad, tam seřadíme kolonu a vyrazíme ke kapli. Ostatní hosté tam budou už dřív vyhlížet, ty ale zaženem dovnitř a já vejdu až když budou všichni usazení a ženich u oltáře :-) aspoň takhle si to maluju... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v plánu taky shledání až před oltářem. My nebudeme mít žádnou kolonu, já chci být na místě (máme při jednom obřad, hostinu, party i ubytování a obřad až od 15hod.) už od rána, tam připravovat sebe i výzdobu a až přijde Ta chvíle, tak vyjdu ven :) Takhle si to maluju, doufám, že to vyjde :)
Odpovědět
Profilova fotka
My s přítelem spolu už bydlíme,takže mě uvidí už doma a budu si tu chvíli kdy se na mě oblečenou poprvé podívá pořádně užít v klidu a bez stresu doma, myslím že to bude mít mnohem větší kouzlo než schovávaná nevěsta :-) Nepotřebuju obdiv okolí, spíš naopak, když si na mě "zvyknou" už předem a nebudou na mě zírat tak moc, tak to bude příjemnější :-)
Odpovědět
Přiznám se, že jsem o tom zatím nepřemýšlela ale v diskuzi mě ta otázka zaujala.My už 4 rok bydlíme spolu a tak asi se uvidíme už doma , když přijede rodina.I když možná myšlenka mi hlavě bude hlodat a uděláme to až na obřadu.Ta představa se mi líbí :-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
My spolu bydlime uz 11let a tak to chce nejakou zmenu,vidime se porad :) tak o svatbe se uvidime az u oltare ( slavobrany ) :-) bude to mit takovy to svy kouzlo
Odpovědět
Nám se zatím nejvíc líbí varianta že sraz svatebčanů bude až na místě, a protože už spolu bydlíme, tak já bych na daném místě (hotel) přespala už noc předtím se svědkyní, udělali bychom si takovej pěknej holčičí večer, a ráno se v klidu připravím beze stresu co se děje před obřadem mezi svatebčanama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj budoucí plán :-D pritel bude spát u nás v byte +nějaký příbuzní jeho .Já u mamky s dcerkou ráno se sjedou všichni u mamky před barakem ozdobi si auto...auto nevěsty bude stát za vraty není tam vidět po občerstvení kavy kolacku atd....následnou do aut a az budou usazeni a seřazení výjezdu poslední já přítel me uvidí az u zámečku;-)nechci aby me viděl předem .....to same s šaty neuvidí ani můj účes po zkoušce;-)...šaty si sundam az po půlnoci;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Náš plán je takový, že u nás doma bude spát můj milý a jeho vzdálení příbuzní, kteří by to na obřad nestihli včas, já budu spát se svědkyní a družičkama u rodičů, kteří bydlí kousek od místa svatby. S holkama se nachystáme a asi 90 min před obřadem přejdeme na místo, kde se oblíknu a uklidním. Mezi tím ženich pojede pro kytku a s ostatníma hostama se sejde v místě obřadu/hostiny/afterpárty.. máme vše na jednom místě.. Hlavní družička-organizátorka lidi nasměruje a vysvětlí, ostatní družičky rozdají vývazky.. Maminky a babičky dostanou kytky od ženicha a mojí kytku dostane táta, který si mě vyzvedne, dá mi ji a půjdeme spolu k oltáři. No a s miláčkem se potkáme až u oltáře.. Já se naopak strašně těším na ty údivné povzdechy a jak si všichni budou šeptat "ta je ale krásná"... a všichni budou koukat jen na mě potažmo na nás :) No úplně jsem se zasnila :D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?