Překvapení pro snoubence - ohňostroj

Dostala jsem takový nápad. Snoubenec má den před svatbou narozeniny. Miluje ohňostroje, světla a tak :D.. Tak mě napadlo ,že bych koupila ohňostroj, nějaký kompakt. Utajila bych to a ohňostroj by pak proběl o svatbě večer... :) Máte někdo zkušenosti ? Pokud někdo přímo na svatbě ohňostroj měl, pošlete mi prosím kontakt na firmu. Cenu vidim 2000,- max 2500 ,- Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pozor na to, že pokud se jedná o nějaké veřejné místo, tak často požadují, aby se ohňostroj nahlašoval předem. My to třeba máme v podmínkách, že ohňostroj se musí nahlásit na obci a odpálit nejpozději v 21.40. V případě, že mají povinnost to nahlásit a vy byste to jen tak odpálili, mohou mít potíže..
Odpovědět
Profilova fotka
@lenysek93 Téma pro mě. My jsme s mužem na ohňostroje ujetí. Asi nejlepší firma od které jsme kupovali ohňostroj je MARTHYpyro. Jestli se dostaneš do Prahy tak tam mají prodejnu, kde ti i poradí co koupit a jak to bude vypadat. My takhle kamarádům na svatbu sestavovali ohňostroj z více kompaktů sami zápalnou šňůrou, protože nám dost detailně poradili jak na to a dopadl výborně, všem se líbil. Za těch 2 nebo 2,5 tisíce tam myslím vybereš pěkný ohňostroj. Nevím jak kompakt, ale ten ze sestavených by mohl mít klidně 5-10 minut. :-)
Odpovědět
@limda moc děkuji za radu :) zkusím se poradit :) veřím, že to snoubenci vyrazí dech :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lenysek93 Jestli miluje ohňostroje tak určitě. Já muži taky k narozeninám kupovala ohňostroj. Akorát se bojím to zapalovat, tak si ho pak musel zapálit sám chudák. :-D
Odpovědět
@limda to požádám partnera svědka :D všichni budou v hotelu , až bude vše připravené , půjdeme všichni ven :)
Odpovědět
Já můžu doporučit ohňostroje Králík, koupili jsme tam takovou tu krabici a vypadalo tu super. Jen jsme to na svatbu sestře nemohli použít, tak jsme to využili na Silvestra. Měli jsme to taky jako překvapení pro novomanžele, ale pro jistotu jsem si ještě tam, kde to měli volala, zda to můžeme před 22 odpálit a bylo nám rázně řečeno, že nikoliv, že leda s povolením obce a že na to snoubenci byli upozorněni. Takže pozor, aby překvapení pak nespočívalo v tom, že vám svatba skončí, či budete platit nějakou pokutu...
Odpovědět
@januliik15 Ještě to projednám s hotelem ,než něco koupím, ale vím ,že tam na svatbách ohňostroj byl, jen nevím jestli bylo třeba nějaké povolení, samozřejmě vše zjistím ,aby se s překvapení nestal problém :D
Odpovědět
@lenysek93 Jj, to určitě :-)... mně to dost překvapilo, že nám to zatrhli...ale je pravda, že to bylo menší vesnice s restaurací a svatby tam mají 2 týdně, takže chápu ty okolní baráky, že by se z toho zbláznili :-)
Odpovědět
Ohňostroj je super nápad, taky o něm uvažujem.:-)
Odpovědět
Ahoj. Dělala jsem ohňostroj bratránkovi k svatbě minulý rok, všichni byli nadšení. Kupovala jsem ho zde:http://www.pyroefekty-shop.cz/. Kdo má kartu ISIC ALIVE tak tam mají slevu. Jinak bylo to v červenci vedro a sucho :D. Hasičům jsme to oznámili ten den, kdy se to konalo a stačilo to. V kolik to bylo fakt nevím ale setmívalo se. Než jsme to zapálili tak jsme pro jistotu nachystali pět kýblů s vodou a byli jsme připraveni hasit! To jen k tomu, kdybys ho dělala v těch vedrech jako my. Ohňostroj jsme měli asi za 3 500Kč ale co jsem se dívala tak aj od 2000kč jsou slušný, ale takový nic moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?