Překvapení pro nevěstu/novomanželský pár od kamarádek s dětmi

Milé nevěstinky bývalé i budoucí. Bude se nám vdávat kamarádka. Je to alternativní ženská (to, co si většina lidí představí pod pojmem eko bio matka), s manželem už mají dvě děti. Svatba bude venku, bez kvádra a bílých šatů, nejspíš bosky... Je nás banda podobně smýšlejících kamarádek s kojenci a batolaty a rády bychom po obřadu udělaly nějaké milé překvápko. Svatba bude maličká, nejsme zvané na oslavu a ani na obřadu po nás nevěsta právě netouží... tak něco decentního, rychlého, nejlíp veselého, co chytí za srdíčko nebo vytvoří vtipnou vzpomínku.. Co jste zažily? O čem snily? Poraďte, prosím...
Odpovědět
Popravdě bych jí nedávala vůbec nic, když by mě nechtěla ani na obřadu. Svatba pak pro vás ostatní nemá žádný význam.
Odpovědět
Uf, neznám vaši kamarádku, ale pokud po vás netouží ani na obřadě, jak píšete, tak bych její přání respektovala a necpala se jí tam. Natož s překvapením.
Odpovědět
Kamarádka je to dobrá, jen mají dvojsvatbu a druhý pár neznáme vůbec. Nechci zhodnotit naše přátelství, ale vymyslet překvapení.
Odpovědět
@meganunu Jestli vás na svatbu nezvala a nechce vás tam, tak už nic vymýšlet nemusíte - překvapení bude už jen to, že tam vůbec přijedete. Jak jsem psala výš, vaši kamarádku neznám, třeba jí vaše přítomnost nakonec udělá radost, já bych třeba šťastná nebyla vůbec. Nechcete spíš s kamarádkami vymyslet nějaký dárek/překvapení, který jí můžete dát v jiný den než svatební?
Odpovědět
jo, to je dobrý nápad, vídáme se pravidelně :) Tak potom potřebuju vymyslet překvapení pro několik žen bez dětí nebo kupu mamin a dětí od pár minut do dvou hodin a pořád mě nic nenapadá...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?