Překvapení pro hosty od ženicha a nevěsty

Krásný dobrý den, chtěla bych vás moc poprosit o tipy a inspiraci, co jste si jako nevěsta se ženichem připravili/připravujete pro své hosty? Myšleno například stromy na obtisky prstů, svatební omalovánky, pověšený provázek se svatebními fotkami svých předků a podobně. Ráda bych dostala ještě nějaké tipy, protože mi přijde, že toho zase tolik není a hodně se to opakuje a také že často řeší ostatní překvapení pro novomanžele, ale my bych naopak chtěli pro změnu překvapit své hosty ze stany nevěsty a ženicha. :-) Moc vám děkuji za jakékoliv reakce a přeji vám krásný víkend. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chci jednu z dekoraci mit na snure nekde na zdi pricvakle kolicky fotky s pritelem a chci tam i fotky, kde jsme ja nebo pritel i s temi, co budou na oslave. Pak zabavny fotokoutek, kde budou ruzne bryle, paruky, masky atd. Premyslim, ze bych koupila i ten fotak, aby jim hned vyjela fotka. Jinak bych byla taky rada za tipy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla mít něco na ty otisky prstů, ale nelíbí se mi klasický strom, takže si chci něco vymyslet sama, z fotek chci udělat video jak jsme vyrůstali, budeme mít možnost promítání, jinak asi i nějaké ty omalovánky, podle financí přemýšlíme nad nějakým menším ohňostrojem. Napadl mě i karikaturista, ale rozpočet bohužel není nafukovací :-D
Odpovědět
Holky, moc děkuji za tipy. :) Ještě se dělají svatební noviny, to mi taky přijde super. :-) Ale právě bych se ráda dozvěděla něco nového, co není tak "profláknuté". :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No ja teda vubec nevim, co ty svatebni noviny obsahuji?
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 Minuly tyden prinesla kamaradka ze svatby, kde obsluhovala. Bylo tam neco o novomanzelech, vtipy, fotky, horoskopy, me to moc neoslovilo, melo to asi 10 stran. Ale kdyz by to melo treba jen 3 strany, kde je neco opravdu zajimaveho tak proc ne, ale tady mi prislo, ze chteli jen zaplacat stranky. :-) Ja bych tam dla treba nejaky kviz co vite o novomanzelech nebo tak :-)
Odpovědět
Může tam být úplně cokoliv, ale často je to děláno vtipně jako různé novinové články, kde je třeba hlavní titulní zprávy dne, že se ti dva vzali, pak tam mohou být informace o novomanželech, jak se seznámili, jejich vztahové důležité mezníky, fotky z dětství i společné, rozhovor s nimi, poděkování rodině a hostům, informace o místu, kde svatba proběhla, vtipy o manželstvím, křížovky a mnoho dalšího, každý si to dělá podle svého gusta. :-) Mně to přijde jako dobrý nápad na vyplnění pauzy na focení. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste mw napadla tombola, pro ty co to neznaji to muze byt fajn, ja budu delat nejakou mensi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak ty noviny me teda nejak asi neberou :D uz vidim, jak tam vsichni ctou :D tombolu znam. Je to docela vtipny. Treba vyhra jako je obal pro ornitology a vylosovany dostane kondom :D nebo susicka pradla a vylosovany dostane snuru a par kolicku. Atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 nekomu ta tombola prijde trapna, ale me to prijde vtipne, jit na svatbu a odejit se sadou houbicek na nadobi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka jo jo. Je to vtipny. Ja to na jedne svatbe zazila, neznala sem to a dost jsem se pobavila.
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 A hlave to snad zabavi hosty, nemam rada takove ty nucene zabavy, ale tombola je dobrovolna a kdo nebude chtit, tak se nezapoji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@budoucinevestak Svatební tombola je fajn pokud to nekdo nezná, ale v poslední dobe je toho vsude plno, takze uz to pulku hostu muze nudit. Co ale nezklame je vtipny tanec novomanzelu, pokud máte odvahu:) na internetu najdete spoustu inspirace: https://www.youtube.com/watch?v=8o9lO... https://www.youtube.com/watch?v=Gx6_L... :))
Odpovědět
Článek se načítá
Všem moc děkuji za nápady. :-) Vtipná tombola je super, když jsem o ní slyšela poprvé, parádně jsem se u ní bavila, jenže pak se u dalších tombol vše opakovalo a už mě téměř nic nepřekvapilo, takže to je už opravdu bohužel hodně známé. :-( Ale vtipný tanec mi přijde skvělý nápad, děkuji za něj. :-) (Snad bude tak skvělý připadat i budoucímu manželovi. :-D)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli pro hosty, kromě tomboly a běžných svatebních her, ještě kouzelníka a ohňostroj :-) Úplné překvapení to nebylo, ale myslím, že obojí se líbilo :-) Hostům jsem dále vymyslela "písničku na přání"- dostali při obědě vytisknutý repertoár kapely a mohli si vybrat , co a případně komu nechají večer zahrát.
Odpovědět
Profilova fotka
My toho tedy moc organizovaného oproti ostatními neměli:-D. V době naší nepřítomnosti hosty zabavil super DJ (hrály se 2 hry a hromadně se tančila makarena, zapojilo se prý víc než 2/3 hostů)). Připravili jsme jen fotokoutek, rodinný strom s fotkami (spíš atrakce pro rodinu než pro hosty, protože pro ně jsou asi takové fotografie nic vypovídající), a pak jsme měli natáhnutou roli papíru, na kterou nám lidé mohli napsat vzkaz či něco nakreslit. Jediné dvě hry s námi byl kočár (opravdu super způsob, jak se rychle opít :-D) a pak ta, kdy novomanželé k sobě sedí zády a odpovídají na otázky. Kdybych neměla strach z prskavek a toho, že propálí někomu šaty, tak bych šla do večerního tance právě s nimi. Jinak bych na to neměnila vůbec nic. Lidi se u nás zabavili kupodivu nějak sami a živelně.
Odpovědět
@sierral Co je kočár? 8-) :-D
Odpovědět
My jsme na svatbe krome stromu na obtisky meli pro hosty (no vlasne hlavne pro nas) svatebni knihu.Koupila jsem velke fotoalbum na lepeni fotek a do toho svatebcani mohli psat co je napadlo.Mela jsem k tomu ruzna razitka,fixy,nalepky,vytrihane obrazky na nalepeni atd.Pak jsem tady obkoukla z jedne svatby takovy dotaznik,ktery svatebcani vyplnovali a pak nam ho prave vlepili do te knihy.Strasne se to chytlo a je z toho nadherna vzpominka.Do knihy jsem pak dolepila vsechna pranicka co jsme dostali k svatebnim darum a vsrchny fotky ze svatby.A je z toho optavdu nadherne vzpominkove album (kouknete ke me do fotek). Pak jsme meli i jiz zminene svatebni noviny.Tale meli velky uspech.Hlavne si kazdy mohl precist,kdy se co bude konat a nemuseli se nas furt ptat....
Odpovědět
Profilova fotka
Kocar mi byl take doporucen, ze je to velika sranda! :) Jinak jestli chces opravdu prekvapit, toto me pobavilo! Setkala se s tim nektera z vas? :-D Komedie – předem domluvené svatební hry Falešný číšník Tato svatební hra se hodí jen pro silné nervy. V místním divadle se domluvte s jedním z herců, aby pro Vás sehráli mini-scénku, o které ale nesmí nikdo předem vědět. S číšníkem se domluvíte, aby Vás přivítal po příchodu do restaurace, ale třeba při tradičním vítacím přípitku, kdy si nevěsta a ženich vybírají mezi panákem vodky a obyčejné vody, jej vypil za Vás nebo to schválně rozlil apod. Při obsluze může chodit mezi hosty, pohladit je po vlasech nebo štípnout do zadku a ochutnávat jim jídlo z talíře. Klidně si může přinést vlastní lžíci. Nikdo z hostů nebude vědět, jak se mají zachovat, tak pak půjdete a naoko si postěžujete majiteli. Číšník se pak přižene do sálu, ztropí velkou scénu, strhne si zástěru a hodí ji na zem nebo na někoho hodí a bude vykřikovat, že on tady teda být nemusí apod. Ve chvíli, kdy to uznáte za vhodné, se hostům přiznáte, že scénka byla naaranžovaná předem.
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema Tady :-D Fakt to stojí za to, když se vyberou správní lidé... My zapomněli vstát 2x, takže 2 vrchovité panáky... http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace...
Odpovědět
@sierral Haha, to je vtipný, to jsem vůbec neznala, může to být sranda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema My to viděli na svatbě kamarádky a bavilo to všechny. Tak jsme se opičili. Za mě je to určitě lepší zábava než tombola a podobně. Striktně jsme odmítali cokoli, co by z lidí tahalo peníze. Jen doporučení, ta hra chce zdatného moderátora. Měl by to být typický „showman“ (u nás se toho zhostil DJ a sekundovala mu koordinátorka).
Odpovědět
Profilova fotka
my sme si nacvicili svadobny tanec... valcik s choreografiou, par figur sme obslahli z tohoto videjka https://www.youtube.com/watch?v=85Pb8... vsetci boli uneseni a tak sa to vsetkym pacilo ze sme o 22 tancovali druhykrat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@smea krásné ! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?