Plánujete pro děti skákací hrad, trampolínu atd na svatbu?

Profilova fotka
řešíte taky co s dětma příbuzných? Já jich čítám že na svatbu přijde asi 30 ratolestí i víc..co s nima? Plánujete někdo skákací hrad jako já?
Odpovědět
Profilova fotka
Tý jo, 30 dětí, to je dost, no vidíš to já zatím děti moc neřeším, ale asi by to pro ně něco chtělo, jediné, co mě zatím napadlo, tak že jim budeme nafukovat balónky a budou svázané do takových těch hromádek a budou se po zahradě válet, takže si je děti můžou chytnout a běhat s nimi jak se jim zachce, ale asi nějakou trampolínu nebo hrad by to chtělo....
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na svatební párty místo židlí balíky slámy - s těma se větší děti vyblbly, stavěly si různá sezení, hradby a bunkry a měli jsme taky opravdu velkou trampolínu (nosnost 500 kg), zezačátku se na ní vyblbly děti, ale jak přibýval čas, postupně jí opanovali dospěláci a byla to fakt sranda. Ale pokud máte na oslavě lidi, kteří budou hodně pít, je nebezpečí, že budou i blinkat ;-) My měli jednoho takového týpka, naštěstí to házel do křoví, kdyby pozvracel tu trampolínu, asi by to byl problém :-| na oslavě jsme měli dětí asi 10 a bylo potřeba hlídat, aby na trampolínu nevlezly všechny najednou a aby tam byly děti stejné váhové kategorie. Abych s tím neměla starost, všem rodičům jsem řekla, že za děti si zodpovídají sami - při větším počtu dětí bych to asi řešila tak, že by se u trampolíny střídal stálý dozor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
no tak 30 je dost.. my budeme mít cca 15 a budeme dávat (pokud nebude pršet) před restauraci na parkoviště naši trampolínu (5m)...kousek od restaurace je pak dětské hřiště s klouzačkami atd.. takže myslím, že nudit se nebudou :-) kdyby náhodou pršelo vymyslím pro ně zábavu :-) myslím že ve Vašem případě by to děti zabavilo na hooodně dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naštěstí tolik dětí mít nebudem, ale určitě jich tam tak deset bude...Majitel Mlýna, kde bude naše svatba je připraven na vše, má tam klouzačku a kuželky.Pustí děti k jehňátkům, který se naroděj..můžou je krmit a tak..Ten skákací hrad jsme taky zvažovali...Ale nakonec nebude... Máme to ve mlýně..je tam řeka..takže určitě rodiče dostanou pokyn, že si odpovídají za děti sami... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?