Otázky pro novomanžele, můžete mi poradit?

Prosim vás můžete mi někdo poradit otázky pro novomanželé?? Chtěla bych jim připravit zábavu na svatbu formou jak se navzájem znáte a nevím už jeké otázky. děkuji moc za každou radu
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem byla na svatbě a tam tahle otázková hra s botama proběhla a byla to fakt zábava, možná o to větší, že tihle novomanželé spolu doteď nebydleli a začínají spolu bydlet až teď těsně po svatbě... Takže to byly otázky typu: Kdo u vás bude luxovat? Kdo bude vynášet koš? Kdo bude rozhodovat o barvě nového auta? Kdo bude s dítětem na mateřské? Kdo se bude starat o finance? A závěrečná, kdo bude hlava rodiny?
Odpovědět
Profilova fotka
@patuta ahojda. u nas na svatbe kviz taky probehl a vsichni se pri nem skvele bavili. par fotek mam v albu. Pripravila ho svedkyne, otazky byly tyto: NOVOMANŽELSKÝ KVÍZ 1. Kdo stál první o seznámení s tím druhým? 2. Komu se hůře říká ne? 3. Kdo většinou vyvolává hádky? 4. Kdo se první chodí usmiřovat? 5. Kdo častěji říká „Miluji Tě“? 6. Kdo je větší bordelář? 7. Kdo častěji chce sex? 8. Kdo z vás je tou hlavou rodiny? 9. Kdo z vás je ve společnosti větší bavič? 10. Kdo první vyslovil slovo "svatba"? Pro ženicha: 1. Jakou květinu má nevěsta nejraději? 2. Kde by chtěla nevěsta strávit dovolenou snů? 3. Jaká je telefonní číslo nevěsty? 4. Co nevěstu zaručeně rozzlobí? 5. Jakou velikost podprsenky nosí nevěsta? Pro nevěstu: 1. Jaké je nejoblíbenější ženichovo jídlo? 2. Kdy slaví ženich svátek? 3. Které tři věci by si ženich sebou určitě vzal na pustý ostrov? 4. Jakou značku piva má ženich nejraději? 5. Jakou barvu spodního prádla nejraději nosí ženich?
Odpovědět
jééé moc děkuji za radu. a můžu se ještě zeptat? dostavají manželé nákou odměnu za zvládnutí kvízu?? popřípadě jakou?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrej můžete mi poradit jak se mážou správi na :-) ;-) SAMSUNG Galaxy mini S5570 ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?