Originální upomínka na svatební den pro novomanžele

Vím, že se používají svatební knihy, podepisují se trička, dělá se strom nebo se píší vzkazy do nádoby . Já bych chtěla něco originálního. Nenapadá Vás něco? Děkuji za jakýkoliv nápad.
Odpovědět
My dostali dvě sklenice na šampá'no s krásným vyrytým věnováním a datem naší svatby a měli jsme velkou radost. Plánujeme si z toho připít na každé výročí:-) Taktéž jsme dostali tuhle cedulku na dveře http://www.fler.cz/zbozi/drevena-cedu... s naším novým příjmením:-) Z druhé strany by se opět nechalo napsat třeba věnování i s datem svatby a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.svatbajakobejk.cz/vzpomink... tohle je docela dobrý nápad
Odpovědět
Trošku jsem nepochopila tvojí otázku, co vlastně potřebuješ - něco, co by vám dali svatebčané na památku (jak psala parajan - skleničky atd.) nebo něco, co byste měli jako vzpomínku vy na svatebčany (to co jsi psala ty - vzkazy, stromy, kniha atd.)? Každopádně - pokud chcete něco netradičního dostat a máte bláznivé přibuzenstvo / kamarády, nechala bych to na nich :-) třeba formou soutěže - za nejoriginálnější svatební dar malou odměnu. Můžete o tom nechat i hlasovat, cokoliv prostě :-) Pokud chcete mít památku na svatebčany, tak vážně jen ty "hromadné" akce typu fotobuňky, knihy, vzkazy, stromy, podpisy na plátně s fotkou novomanželů, různé koláže - takových nápadů je tu spostu, stačí projít diskuze. Ale jestli je to originální, to těžko říct. Ovšem většina svatebčanů stejně toto nezná, takže pro ně to určitě novinka bude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?