Ohňostroj, máte zkušenost? Kolik stojí?

Ahoj, máte zkušenost kde koupit ohňostroj a kolik tak stojí? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska2986 Dobrý den,mohu nabídnout naše kompaktní ohňostroje, sestavíme dle fin.limitu nebo viz naše nabídka na naší prezentaci.Kostolnik
Odpovědět
@kjlb Dobrý den, nevíte prosím jak je to s ohňostrojem v Praze, zda je potřeba žádat povolení a kde? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska2986 Pro ohňostroje typu 3 a 4 není třeba vůbec nic, jediné co doporučujeme informovat pro dobré vztahy sousedy a mít povolení - ústní či písemné od majitele pozemku, kde bude odpal ohňostroje, jinak nemáte žádnou zákonou povinnost - oznamení OU, hasiči, atd. Kostolnik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, chtěla jsem založit podobnou diskuzi, ale tak využiji tvé :) Uskutečnila jsi své plány? Jak to dopadlo? Začínáme plánovat svatbu a už léta sním, že ohňostroj bude její součástí... Koukala jsem už na nějaké hotové ohňostroje od pražské firmy Marthypyro, ale stejně bych ještě raději nějaké to slovo k tomu od nevěsty, která to již uskutečnila x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě tohle téma zajímá :-)
Odpovědět
Akorát to vypadá, že si budeme moci tak poklábosit samy :) Taky chystáš mít na svatbě ohňostroj? Už máš vytipovanou nějakou firmu?
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka_69 chtěli bysme nějaký menší ohňostroj tak do 2.000,- který by byl odpálený ve formě kompaktu jak se prodávají třeba na Silvestra... koukala jsem na netu, že to nabízejí ruzné firmy - mají i videa, jak to ve skutečnosti vypadá.. :-)
Odpovědět
@v_anilka Taky už jsem na nějaké takové koukala. I když jsme si říkali, že tomu dáme možná větší finanční rozmezí, ale to záleží na každém ;) Koukala jsem na jednu firmu, kde mají velký výběr, a psala jsem si s panem majitelem a nejen, že byl velice ochotný mi vše vysvětlit, ale dokonce si myslím, že už vím, kde budu nakupovat x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka_69 a můžeš mi napsat do IP co je to za firmu?
Odpovědět
Asi jsem trošku trouba, ale nevím co je to "do IP" 8-( Je to firma Marthypyro. Určitě je lepší se domluvit na schůzce pokud máš tu možnost a jsi třeba z Prahy. A i na webu je najdeš, tak si můžeš udělat nějakou představu ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?