Odjezd na obřad jedním autem

Profilova fotka
Ahoj. Jel jste někdo společně na obřad jedním autem? Ženich s nevěstou? Žijeme spolu v jedné domácnosti, máme dvouletou holčičku. Chtěla bych ráno si dát v klidu snídani, pak odjedu na líčení a česání. Budeme se chystat u nás doma a docela bych ráda jela jedním autem... chvíli jsem nalomená, že by měl vidět ženich nevěstu až když půjde k oltáři...tak nevím..šlo by i chystat se jeden nahoře, druhý dole..ale po příjezdu na místo obřadu čekat v autě... poraďte vaše pocity a zkušenosti 🙂
Odpovědět
Ahoj. U nás byla naprosto stejná situace jako u tebe- žili jsme spolu a v té době měli dvouletého syna. A na obřad jsme jeli jedním autem, měli jsme řidiče a jel s námi i syn. Nedělali jsme žádnou kolonu, sraz byl na místě obřadu. Já za utajenou nevěstu být nechtěla, takže mně to i takhle vyhovovalo. Syn totiž není zvyklý u někoho bývat, takže byl s mužem, když jsem šla na vlasy a líčení a pak jsem si syna nachystala. Nelituji toho.
Odpovědět
Mně ženich hned na začátku příprav řekl, že mě ráno vidět nechce, takže bych řekla, abyste se spolu poradili. My soplu taky bydlíme, takže původně chtěl i jinde přespat, nakonec tedy že ne, ale já ráno odjedu na místo obřadu sama, snídaně, přípravy, všechno proběhne tam v odděleném salonku, a on pak dorazí později v doprovodu svědků a uvidí mě až u oltáře.
Odpovědět
Profilova fotka
My též spolu bydlíme, ale chci, aby mě viděl, až mi ponese kytici. Naštěstí spíme na penzionu, já budu na pokoji se ségrou, on se svědkem. Ráno se uvidíme na snídani, ale pak až se budu chystat, tak ne. Kdybychom nespali už na penzionu, tak spím a chystám se u rodičů a přítel u svých. Tenhle zvyk se mi líbí. Takové to očekávání, nedočkavost. Jako když se dítě těší na vánoční stromeček :) Takže pokud to půjde, tak bych šla do toho, aby tě viděl přítel až u oltáře nebo při předání kytice:) O ten pocit se nechceme nechat ochudit :)
Odpovědět
Ahoj, pomáhala jsem kamrádce, kdy ženich se chystal v obýváku a kuchyni a nevěsta měla pro sebe ložnici a koupelnu. Ženicha si vyzvedl svědek a odjeli na místo obřadu a teprve pak vyrazlili my s nevěstou, její svědkyní a tehdy ročním synem. Původní plán byl, že si malého ráno vyzvedne babička, ale to neprošlo, řval jak tur a držel se mámy jak klíště. Takže taky možnost, když jste ve společné domácnosti, ale záleží jak moc chceš, aby tě ženich viděl až před oltářem, mě to bylo jedno a viděl mě už při oblíkání.
Odpovědět
Profilova fotka
Právě přítel říká, že je mu to jedno 😃 malá je celkem zvyklá být s babičkama... Svatebčanům jsem řekla, že se sejdeme na místě. Max u nás budou ráno rodiče kvůli odvozum
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?