Obřad brzo ráno - jaký zvolit program na celý den?

Dobrý den, bohužel na nás má oddávající čas jen v 9.30, i když jsme původně plánovali obřad až na 15.00. Měl to někdo podobně? Co jste dělali celý den? Chtěli jsme se vyhnout nudným hluchým místům, ale nenapadá nás jak hosty na celý den zabavit :( Původně jsme měli kapelu plánovanou až od cca 20.00.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte obřad tak brzy, tak bych opravdu dala kapelu dřív. Byla jsem na svatbě, kdy byl obřad v 10:30 a kapela v 19:00 a už asi od páté hodiny, kdy došla témata k hovoru, jsme ji netrpělivě vyhlíželi, abychom mohli tancovat a rozproudila se zábava :)
Odpovědět
Takto brzy rano bych do toho nesla
Odpovědět
Právě.. asi se raději teda vzdám mého vysněného faráře :( Kapela může hrát cca 3-4 hodiny, když ji dáme dřív, brzo to celé skončí, to mi přijde hrozná škoda.
Odpovědět
@navnav možnost nějaké procházky,aktivity (my máme třeba bowling) nemáte? Přijde mi zas škoda vzdát se něčeho vysněného... Pokud máte obřad takhle brzo,tak oběd budete mít ve dvanáct,ve dvě rozkrojitr dort,kolem třetí do čtyř se půjdete fotit,lidé dají kafe,přečtou noviny, pujdou se převléct,odvezou auta,, pak to chtělo nějakou tu aktivitu,nějakou hru (tady určitě najdeš nějakou inspiraci na hry),nebo třeba promítání vašich fotek,fotokoutek,kolem šesté bych dala kapelu do deseti a pak už se budou lidé bavit,tak jim bude jedno ze tanci od deseti na reprodukovanou hudbu...
Odpovědět
Profilova fotka
@navnav a po kapele budete mit DJ? Nebo uz nic? Zas vsechno ma svoje vyhody i nevyhody...kdyz to posunete cele dopredu budete mit aspon delsi ten den. Ja bych taky chtela obrad driv, protoze uderem 11 proste usinam, takze bych radsi mela na slaveni den + vecer, nez noc a pak do peti do rana, to bych proste nevydrzela 😀 takze radsi driv, nez se pul den flakat a pak to mit o to kratsi, tak zalezi, jestli jsi ranni ptace nebo spis sova 😀
Odpovědět
@navnav ještě mě napadá,že vám svatebčané můžou napsat vzkaz a pak je půjdete společně vypoustet na balonkach,to taky zabere nějaký čas... Nebo jím vymyslet nějakou "bojovku",něco ve stylu unikovky nebo stopování, pokud máte třeba akční svatebčany????
Odpovědět
@codal nebo nějaký turnaj (v šipkách, vědomostní soutěž jak dobře vás svatebčané znají nebo jak dobře se s ženich znáte vy, nějakou křížovku), pak budete vyhlašovat výsledky,rozdate drobné ceny...případně je ještě oblíbená tombola,to taky zabere čas. ..
Odpovědět
Vědomostní soutěž není to už moc? Lidi přijdou a chtějí si to užít a ne moc přemýšlet. 8-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?