Něco podobného jako svatební strom, máte nápad?

Ahoj, nemáte nápad na něco podobného jako je svatební strom? Ten měla kamarádka a moc se mi ten nápad líbil, ale nechci mít to stejné. Tak hledám podobnou variantu. Moc díky za nápady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, viděla jsem to tady u nějaké nevěsty v albu. Měli se ženichem svou fotografii ve větším rámu např. A3, fotografie byla velikosti např. A4 a kolem fotografie byl bílý papír, na který se svatební hosté podepsali. Vypadalo to opravdu nádherně. Také zvažuji, zda strom s otisky či fotku s podpisy... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud měla svatební strom, tak že ho měla namalovaný a tiskali se tam otisky..tak mě napadá jiná varianta a to s balonky..dvě postavičky drží svazek balonků a místo balonků jsou otisky nebo taky někde nařezat větve a vedle dát třeba srdíčka s provázkem a aby tam napsali vzkaz či se jen podepsali a pověsili to na ty větývky :-) Určitě toho najdeš po internetu hodně :-)
Odpovědět
My jsme měli svatební bubliny_grafik nám zpracoval návrh prostorově vystínovaných bublin a hosté se nám do nich podepisovali + psali vzkazy, přání apod. Barevně jsem si to nechala vyladit do barvy, ve kterém máme zařízený obývací pokoj, aby mohly viset na stěně
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My budeme mít "svatební kytaru":) Narazila jsem na úžasný bílý fotorám ve tvaru elektrické kytary. Tam se nám všichni svatebčané podepíší... Jelikož elektrická kytara bude hlavním motivem celé svatby, myslím, že je to výborný nápad. Je potřebné se zamyslet a vytvořit něco originálního, co vás vystihuje a co se případně shoduje s tématem celé svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?