Něco jiného než tombola?

Ahoj prosím o radu. Hledám něco jako tombola, aby se zapojili všichni ( i staré babičky) tombolu máme na každé oslavě a uz je dost okoukana...Děkuji za rady:)
Odpovědět
Profilova fotka
Kočár svatebni
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ten je pry super, ale aktivne se take nezapoji vsichni... Mrkni tu, zda se ti neco zalibi: http://www.svatba.cz/magazin-svatebni... Ja treba mam rada souteze a hry a tak bych chtela vymyslet i nejakou vedomostni/odlehcenou. To se da udelat ruzne, i aby se zapojili vsichni. Treba ted je v tv nejaka soutez, ja moc na telku nekoukam, tak ani nevim, zda spravne spojim nazev poradu s obsahem poradu :D Jak to vidi cesi? Co na to cesi? Neco takoveho mozna. Jde o to, ze se nejprve moderatori dotazuji lidi na odpovedi na otazky a potom jsou dva tymy a take odpovidaji a maji se trefit do nejcastejsich odpovedi :) Takze treba: "Co manzelka hleda nejcasteji u manzela v penezence?" Tak byste zapojila vsechny. Behem dne by byli vsichni dotazovani, treba kdyz se budete fotit, aspon se zaplni cas. A vecer by se hralo. I kdyz lide nebudou zrovna v souteznim tymu, budou na hru zvedavi, pac se jedna i o jejich odpovedi. Ukazuje se pak treba ze 50% reklo penize, 20% fotku milenky, 15% kondom, ..... Ale tak zalezi, jaci vy jste a co se vam libi :) Ja teda naprosto souhlasim s tim, ze tombola je okoukana!! A taky z ni je vysleddek hromada "kramu". Sice kilo hrachu si uvarit muzu, ale kdyz chci, tak si to koupim a nepotrebuji si to dovezt ze svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli stírací losy... není to organizovaná zábava, která by se prostě v jednu dobu odbyla, ale probíhala celý večer a mohl se zúčastnit kdo chtěl... a úspěch byl veliký. Měli jsme vyrobených přes sto losů a cca po hodině byly pryč. Zapojily se i babičky, obě dvě. Fígl byl v tom, že se na losu po setření objevil symbol a host musel druhý stejný symbol najít mezi hosty a pak teprve vyhráli. Trochu jsme se báli, že to nikdo nebude hrát, ale opak byl pravdou a hosté mezi sebou pobíhali a hledali dvojci... a aspoň se trochu seznámili :-)
Odpovědět
My jsme měli hru ROK S NOVOMANŽELI a byla to pecka. Aktivně se účastní sice jen 13 hráčů ale baví se tím všichni ;)
Odpovědět
@lizarde tyjo super nápad, to se mi líbí..:) @galikl můžu vědět co to je?:)
Odpovědět
Je to hra, která má za účel, aby hosté udělali něco hezkého pro novomanžele během prvního roku jejich společného života. Vybere se 13 lidí. První kolo je třeba: doneste 3 šišky (nebo 2 kamínky/ 2 ponožky/ hřebínek/ 3 kapesníky....prostě cokoliv podle prostředí i kde se svatba odehrává. Kdo ze soutěžících dojde jako poslední, nebo to nedonese, tak vyhrává LEDEN = vezme novomanžele do wellnes. Další kolo...opět doneste něco......kdo vypadne vyhrává ÚNOR = Vezme novomanžele na koncert. Třetí....vypadne..vyhrává BŘEZEN=pomůže novomanželům s jarním úklidem. Duben = upeče novomanželům velikonočního beránka.....atd. Když dáte do vyhledávače "hra Rok s novomanželi" tak vám to tam ukáže celý rok. No a vlastně poslední vypadne na PROSINCE (koupí novomanželům vánoční stromeček) a vyhraje ten kdo zůstane poslední = 13. člověk. Pro něj je třeba mít nachystanou alespoň flašku vína nebo dárek. Byla to hrozná sranda, zapojilo se mooooc lidí a dokonce to vyhrála má babička s dědem, kteří soutěžili jako pár :D. Všichni se moc pobavili ;). Jen je třeba aby to někdo "moderoval" a vlastně říkal co vyhrávají ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@galikl To jsem nikdy neslysela, ale zni to dobre! A opravdu to ti prohravsi splnili? Jako ze vzali vas do wellness a upekli beranka atd.? Nebo to upadlo v zapomneni?
Odpovědět
No my jsme se brali v srpnu, takže se začíná plnit až od letošního ledna ;). Je to na každém, jak se k tomu postaví, ale moje teta vyhrála hned leden a právě welness a opravdu nás do welness pozvali. Musím zkontrolovat kdo nám co dluží teď v únoru :D. Mě ta hra právě taky nadchla, když jsem o ní četla, je taková originální a zábavná ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, to bych cekala, ze kdyz se berete v srpnu, zacnete inkasovat zari atd. az do srpna :-) At si to vyberete do roka od svatby, coz je cas na prijimani svatebnich daru ;-)
Odpovědět
@rolfickova ahojki zni to uzasne chtela sem se.zeptat jestli se daji losy nekde koupit nebp ste si to vyrabeli sami? Pripadne nejake tipy na vyhry? Dekuju ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 losy jsme vyráběli, mrkni mi do alba s přípravami, je tam návod. Každopádně je to jednoduché a levné, pokud máš kde ty losy vytisknout, pak už jen potřebuješ bílou voskovku, akrylovou barvičku a jar :-) Jako výhry jsme dávali panáky, když se ta dvojce našla (měli jsme spešl láhev metaxy s naší společnou fotkou na etiketě), ale asi by mohlo být cokoliv, původně jsme uvažovali o pytli plném drobností, ze kterého by si sami výhru vylosovali - jakože lízátka, kindervajíčka atd., ale nakonec jsme neměli už čas to vymýšlet a kupovat, tak jsme zvolili panáky
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na mé stránky, třeba tam najdete nějakou hru, co se vám bude líbit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@emaden zní to dobře... už víte víc? 😊
Odpovědět
@rolfickova : asi jsem momentálně zaostalá. Vidím, že máš 5 alb, ale nevidím žádné z příprav (nejvíc se tomu blíží "vybrali jsme") . Když to rozkliknu, jsem na albech jiných lidí. Nemohla bys sem ten návod na losy zkopírovat, nebo mi poradit podrobněji,jak se k němu dostat? Během pár měsíců se sestřenici vdává dcera, třeba bychom ho využili. Děkuji.
Odpovědět
@markarola Je to presne v tom albu "vybrali jsme", staci se proklikat fotkama.
Odpovědět
Profilova fotka
@markarola napíšu to rovnou sem, je to jednoduché: to místo, kde chceš, aby se stíralo je potřeba pořádně navoskovat, ideální je k tomu bílá voskovka, ta je pak na papíře průhledná. Radši víc než míň. Pak si smícháš akrylovou barvu s jarem, těžko říct v jakém poměru, jestli to bylo půl napůl nebo trochu víc, chce to vyzkoušet... a pak touhle směsí natřeš to povoskované místo. Nechá se to den až dva uschnout a to je vlastně všechno, pak už se jen stírá :-)
Odpovědět
@rolfickova Děkuji! Ještě prosím osvětli-akrylová barva je nějaká malá, pro výtvarníky, nebo spíš z hobbymarketu? Moc se v tom nevyznám.
Odpovědět
Profilova fotka
@rolfickova dobry den, jak jste vyrobila losy ? Dekujiii
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkastupka psala jsem to o dva prispevky vyse :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?