Nápisy na kartičky se vzkazy novomanželům. Máte tipy?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, rozhodli jsme se nemít klasickou knihu hostů, ale jen kartičky s "návodnými" větami, kam by nám hosté psali svoje vzkazy. Nějaké jsme sami vymysleli, za některé moc děkuju @marketnieuw. Zatím máme tyto: Přeji Vám... Přejeme Vám... V manželství zapomeňte na... Dnes Vám začíná... Dnes Vám končí... Recept na šťastné manželství je... Co pro Vás znamená láska? Proč jsou XX a XY prima pár... Nenapadají Vás nějaké další? Díky moc předem!
Odpovědět
Profilova fotka
Ty, co už máš se mi líbí. Udělala bych každý nápis ale víckrát, hlavně ten přeji a přejeme vám, aby každý mohl vyplnit kartičku, kterou bude chtít a měl na výběr. Byla by škoda, kdyby vám kartičku někdo nevyplnil jen proto, že ta, co by chtěl vyplnit by už byla popsaná. A pak bych určitě nechala i prázdné kartičky. Pokud budete mít tak okolo 40-50 hostů, už bych ani další nevymýšlela. Pokud jich ale budete mít víc, ještě bych zkusila něco vymyslet. Mě zatím nic trefného nenapadá.
Odpovědět
Ahoj Dunkahe :) Máš nějaké další? Taky budeme chtít použít kartičky.... Díky Danda
Odpovědět
Profilova fotka
To je super nápad, taky bych těch kartiček udělal víc ať si každý vybere, ještě mě napadá, v manželství se vyvarujte ....... nikdy tomu a té neříkej ...... každý den jí/ mu řekni ....... Manželství nám vydrží ... let? a proc ...? Manželé se k sobě hodí protože ....... za 10 let vás vidím ...... Myslím že je toho spousta co se dá vymyslet :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?