Můžu ženichovi ukázat své fotky ve svatebních šatech?

Profilova fotka
Ahojky, jsem pověrčivá a tak je jasný, že by ženich neměl nevěstu před svatbou vidět ve svatebních šatech. Ale co fotky ze zkoušek v salonu? Pro ty to platí taky? Ukázat nebo ne? Díky za vaše názory.
Odpovědět
1
2
11
Ahoj, no ja teda neviem a bola som z toho prekvapena, ale ked som isla vyberat saty, tak 80% vsetkych holcin tam bolo s partnermi...neviem ci ta povera funguje, avsak minumalne sa oberaju, podla mna, o ten moment toho prekvapenia. Myslim, ze chlap si moc nedokaze predstavit zenu v svadobnych satach a takto sa na to pripravi a potom uz nemoze povedat : " Wow, tobe to slusi!". Tot moj nazor... Ale samozrejme, je to vec kazdeho paru..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě docela překvapuje, že tolik holek chodí vybírat šaty s partnerem :-. . V mém okolí bylo nedávno poměrně dost svateb, ale ani jedna nevěsta se nenechala okukovat dopředu svým nastávajícím už v salonu ;-) . Přesně jak píše ronikacz, pak se připravují o ten nejhezčí moment překvapení. Já určitě vyrazím na lov šatů se sestrou nebo kamarádkou a příteli nebudu ukazovat ani fotky. Maximálně mu vyhledám na netu podobné šatičky na modelce, pokud bude zvědavý. Ale jak znám toho svého, radši si počká na výsledek v den D :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Já to taky tak vidím.Ženich Tě uvidí ve svatebním jednou za život.Těším se, až vejdu do kosleta vyjímečná a jiná a jemu to vyrazí dech.Nechtěla bych se o to připravit.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme vybirali satky podle fotek ze zkouseni spolecne, nechala jsem si od nej napsat poradi, jak se mu libi. ktere jsem si nakonec vybrala nevi a protoze jsem si je objednavala pres ebay, tak v tech konecnych me nevidel ani na fotce.
Odpovědět
Ne, v žádném případě!:)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem mu fotky ukazala a jsem rada, protoze ty, ktere se mi moc libily, tak zhodnotil, ze to vubec neni styl, jaky se mu libi a ze mu pripadam hezci v uplne jinych. A v den D mu to dech stejne vyrazi, protoze na zkouseni jsem nebyla nalicena, ucesana, nemela jsem zavoj,.... takze to pak bude stejne velke prekvapeni ;-)
Odpovědět
taky nechci aby me videl, vybirat se svedkyni a potom s mamkou.pritel mi jen rekl, jaky by se mu na me libily saty, ale ze by sel se mnou do salonu bych nechtela.nerada s nim chodim do obchodu s oblecenim, mam pocit ze pak musim chvatat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky původně nechtěla aby mě přítel viděl, ale když jsem mu pak ukazovala pár návrhů šatů (na modelkách), tak jsem zjistila, že se mu líbí úplně jiné než mě. Šaty jsem byla zkoušet se sestrou, ale pořád to nebylo ono. No a pak jsme jednou šli s přítelem a jen tak nakoukli do jednoho salonu při cestě a měli tam krásné šaty přesně podle mých i jeho představ. Viděl mě jen chvilinku a jak píše hhranolka, nenalíčenou, neučesanou ... a do konce dubna si to stejně nebude pamatovat! ;-)
Odpovědět
Já jsem mu ukázala fotky šatů co jsem si zkoušela, měl jiný vkus jak já. Pak jsem měla děsný strach, že se mu nebudu líbil když jsem si vybrala podle sebe a ne podle něj a obavy byly naprosto zbytečné. Stejně jsem rý byla krásnější než si dokázal představit, tak co!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky...tak mě ženich viděl u našich,když jsem se ukazovala ostatním svatebním hostům...přijel si pro mě a taky mně přivezl kytičku.... :-D ale do poslední chvíle nevěděl jaké šaty budu mít...ukázala jsem mu jen pár co jsem měla na modelkách a řekla, že jedny z nich to jsou.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My vybíráme šatičky společně, v pátek jsme byli v půjčovně a byl to úžasný zážitek... Myslím, že je škoda se o velkou část příprav připravit. Pokud jsi pověrčivá, ale zároveň Tě láká vybírat šaty společně, můžeš to vyřešit tak, že šatičky můžete probrat (styl, barva, materiál, střih, atd.) nebo i vyzkoušet společně a překvapením pak bude, které si ve finále skutečně vybereš... A pak taky souhlasím s hhranolkou - doladěná do posledního detailu budeš vypadat ještě daleko úchvatněji, než na zkouškách šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
já podstrčila manželovi katalog a ptala se, co se mu líbí a co ne. Já mu zas ukazovala jaké se líbí mě. Navlékla jsem se do dvojich, které se líbily jemu, ale nebyly pohodlné. Do poslední chvíle viděl jen boty a věděl, že nebudu mít závoj. Neviděl mě skoro nikdy, takže cestu uličkou k otáři jsem si báječně užívala, byl to jeden z nejkrásnějších momentů svatby x-) , takže doporučuju vydržet
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, tak já asi zastupuju tu menšinu :-) Trošku jsem nad tím přemýšlela, než jsem si to srovnala v hlavě, ale teď už mám jasno. Pro mně je nejdůležitější, abych se líbila příteli. Po salonech budeme chodit spolu a už se na to strašně těším, v jednom už jsme byli a bylo to supr. Kamarádky a příbuzné nemají stejný vkus jako já, stejně by mi neporadily. Jsem přesvědčená, že ve svatební den budu vypadat tak 100x líp než v salonu, budu namalovaná, učesaná a nejšťastnější ze všech dní, takže dojem bude úplně jiný. A navíc - on si stejně nebude pamatovat, jak šaty vypadaly, jako každej chlap :-D Pověrám nevěřím, chci si přípravy i svatbu maximálně užít, nechci se někde schovávat a doufat, že se mu budu líbit. I chlapi mají nějaký vkus.
Odpovědět
Profilova fotka
No, vybírat je jdu zítra s kamarádkou, takže to mě neuvidí, ale neukázat mu ani fotky to bych stejně asi nevydržela. Tak díky za názor a držte mi palce, už se nato byvírání moc těším.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ja se take nukazu budu ho napinat do posledni minutky. Zkouset saty pujdu v breznu a vzdycky vezmu nejakou zenskou (mamcu, sestrenku a tak) on nastesti nebude v CR takze to bude v pohode a fotecky taky neukazu takova zla budu :-N nevim podle me je to skoda kdyz te vidi predtim uz to. Nevi do ceho jde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,tak mě uvidí ženich před radnicí a nebude mít slov,na obřadě by to bylo horší,kdyby byl ze mě delší dobu v šoku :-D
Odpovědět
anya, jsem s Tebou v menšině! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, taky výběr šatů konzultuju hlavně s chlapama.V salonech se mnou byli dva kámoši ;-) S ženichem jsme probrali, jake šaty, abych byla dokonala..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Já šla do salonu sama, s tím, že jsem se nechala nafotit v šatičkách a pak jsem s přítelem vybraly ty nej. Nejhorší je, že se mu líbili všechny šatičky :-) ale nakonec jsme vybrali, je docela zajímavé vyslechnout si mužský názor na módu - zvlášť na módu svatební.
Odpovědět
Ahoj holky, ja si vyber satu nechavam pro sebe. Vi jen, ze jsou kremove a videl botky, ale ani nevi, ze budu mit zavoj (ja vlastne taky jeste nevim, jestli ho budu mit :-D ). Kazdopadne pred obradem se jdeme jeste fotit, takze plne prekvapko to nebude. Proto jsem se nechtela ochudit alespon o to, ze me v nich uvidi az ve svatebni den.
Odpovědět
Ahojky :-) Tak já jsem taky pro překvápko :-). Nejdřív jsem měla obavy, jestli se mu ve vybraných šatech budu líbit, ale poté, co mi řekl, že se mu budu líbit i v roztrhaném pytli, jsem se nad tím pousmála a hodila to za hlavu. Zatím vůbec netuší, jaké šaty budu mít a nikdo kromě mé kamarádky, která byla se mnou neví, jak budu vypadat. Chci ho nechat napnutého až do poslední chvíle :-D. A ten pocit se mi fakt líbí :-D
Odpovědět
Ahojky, tak já to mám půl na půl. Po salonech se mnou budoucí manža nechodil, šla jsem s kámoškama a mamčou, celou dobu věděl jen, že na šatech mám rudou výšivku a nakonec jsem mu je ukázala vyfocené na reklamním letáku na modelce. - jenže na modelce vypadají vždycky jinak, takže to pro něj stejně bude překvápko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vyřešila jsem to tak, že jsem budoucímu manželovi ukázala šatečky na fotkách ze salónu. Když mne pak viděl ve svatební den stejně byl překvapen. Fotka je jen fotka. Realita je o mnoho lepší (a navíc když se té realitě pomůže účesem, make-upem, závojem...). :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šla šaty vybrat sama, protože nemám ráda rady kamarádek, které mají uplně jiný vkus než já a odsouhlasí mi všechno, jen abychom už byly venku! Příteli jsem ukazovala různé typy na internetu, ale když mi jedny vybral, tak jsem myslela ještě hodně dlouho, že si dělal srandu. :-) A on to myslel vážně :-S Takže jsem si je vybrala sama, on už s tím stejně nic v den D neudělá, a hlavně,že se v nich cítím perfektně já!Ostatní jsou mi ukradení, protože se stejně nadjou ti, kterým se prostě líbit nebudou :-( To je vždycky tak
Odpovědět
Holky ja chtela chodit s pritelem, ale vsichni mi to vymluvili... :-) tak jsem si saty vybrala s kamaradkou a partnerovi sem ukazala pouze fotku satu na raminku a jeste k tomu v mobilu...takze stejne nebude vedet do posledni chvile, jak budou vypadat na mne. Ale "neco" sem mu ukazat musela, abych si byla jista, ze se mu libi, ze jsem nevybrala uplne neco, co se mu nelibi...
Odpovědět
Ahojte holky. Tak abych se taky přidala - před návštěvou salonu jsem s přítelem prošla všechny možný virtuální salony a on mi povídal, co se mu líbí a co ne. Zjstila jsem, že je neuvěřitelně náročnej a že teda nevím, jak to bez něj vyberu. Nicméně jsem to riskla, protože ho nechci připravit o ten moment milého překvapení. Pamatuju na švagra, kterej když uviděl ségru, šel do kolen. A o tohle bych Martina připravila, kdyby viděl, jaký šaty to budou. ;-)
Odpovědět
Urcite by Te nemel videt. Ani ty saty. Az u oltare... Ziji v Anglii a tady to je velka tradice-videt nevestu poprve az u oltare nebo na urade. Nikdy ne predtim, ani saty. Prinasi to udajne smulu. .. Ja mam moje saty doma, schovany hlubooooko ve skrini v 3 taskach :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holčiny, já také prožívám dilema, rozhoduji se mezi 2 šaty a nevím které se mi líbí víc. Přemýšlím, že bych je alespoň příteli ukázala na modelce, ale tam vypadají divně. tak taky nevím. Je fakt jak se tady píše že chlap ty šaty za tu dobu zapomene.
Odpovědět
Ahojky, šaty jsme vybírali s přítelem a jsem tomu moc ráda. Mamku to možná trochu mrzí, ale rodiče se dozvěděli o svatbě, až když jsme si vše zařídili. Ale při představě jejího vkusu a těch dohadů okolo... :-p V salonu jsme byli dvakrát a pokaždý jsme tam potkali jen samé párečky. Ale ohledně pověr jsem si už taky něco vyslechla...
Odpovědět
ja jsem udelala peknou blbost. Ukazala jsem svoji fotku satu mymu priteli a jemu se nelibi, ze v ostatnich satech vypadam lip. Ach jo. Satky jsem vybirala s mamkou a videl me v nich i tatka, kterymu spadla celist, moc se mu libily. A to je dost narocnej. Odsouhlasily je i moje kamaradky, ze v nich vypadam opravdu jak princezna. Tak jsem rekla milackovi, at zapomene na to, co videl (to stejne zapomene :-))) - je to chlap). Je fakt, ze ty fotky nejsou moc povedeny a ve skutecnosti saty vypadaj 3x lip. tak snad se mu budu libit.
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?