Máte zkušenosti se zábavnou tombolou?

Ahoj děvčata, na naší svatbě bych chtěla uskutečnit "legrační tombolu" ale sama nějak nevím jak na ni :-( na netu jsem si vyhledala pár informací ale ne všechny... tak mě zajímají vaše zkušenosti.... Mě hlavně zajímá ten začátek - nechám každého vylosovat si lístek,nebo ho nechám vybrat z "legračního" seznamu... Jak jste to měly vy???? Moc děkuji za Vaše příspěvky ;-) Nemám s tombolami velké zkušenosti :-) chci aby každý lístek byl výherní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jako svědek, jsem tuto tombolu pořádala a byl to hřeb večera. Všem se tombola moc líbila a všichni se výborně bavili. Nevím ale jak udělat, aby každý lístek vyhrál, to je těžké. My jsme to dělali tak, že každý si mohl koupit kolik lístků chtěl. Cena lístku byla také dobrovolná, min. však 5 kč. Výtěžek šel na svatební cestu novomanželům. koupili jsme na to obyč. šatnové lístky a nebylo to nic složitého. Nevěsta losovala 1. los ostatní pak výherci předchozích cen.
Odpovědět
mě ji na svatbě zařizovala sestra a jsem ráda...bylo to zábavné a čas příjemně utíkal a ještě shodou okolností každý něco malého vyhrál...seznamy vtipných dárků tu určitě najdeš....Co se týče kupování lístků a losování, tak stačí v papírnictví koupit takové ty trhací lístky na šatny v divadle a lidem dát vybrat čísla a jejich druhou kopii dát do losování...odpadá balení do brček. Losovala jsem já z lístků, které byly naházené v klobouku, který zdobil ženichovo auto a ženich komentoval
Odpovědět
Profilova fotka
My ji nemeli, takze moc neporadim, ale dovolim si upozornit, ze je to ted hodne popularni, takze pokud jste v rodine nebo mezi kamarady meli v posledni dobe nejake svatby, tak je dost velka sance, ze uz to lidi budou znat a ten efekt prekvapeni ze zabavne pojmenovanych cen se vytrati a zustanou proste jen neprakticke "vyhry".. zazila jsem uz svatbu, kde byly vsechny ceny z vtipneho seznamu hosty odhalene jeste driv nez se zacaly prodavat listky do tomboly :-/ videla jsem tu i tombolu, kde vyhry byly vlastnorucni vyrobky nevesty nebo veci, ktere maji s novomanzeli nejakou souvislost (dvd s filmem z prvniho rande, apod.), coz mi prijde jako pripadna hezka alternativa k te "klasicke" tombole s vyletem do Tater apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! My jsme meli tombolu jako asi jedinej naplanovanej program vecera a byla to opravdu trefa do cerneho. Naprosto vsichni se bavili a bylo to super. ;-) vazne doporucuju! jen pozjistujte jestli treba se to uz v okoli lidi co mate pozvane uz nekde na svatbe nedelo. My tedy se stestim na nikoho nenarazili... Meli jsme blocek jako ze satny (kazde cislo je tam dvakrat), takze jeden sel cloveku, druhy do kouzelneho klobouku....prodalo se jich asi 80, vyhernich bylo 25...myslim ze to bylo akorat....manzel chtel vyher vic, ale nechtela jsem, aby zase vyhlasovani nebylo moc dlouhe....kamaradky meli vytisteny a poveseny na krku seznam, na zacatku vecera obesli lidi, kazdej neco hodil do kasicky a dostal od jednoho do tri listku, podle toho kolik hodil, nebo podle toho jak se jim libil :-)))...pak jsme si svolali hosty asi v deset hodin, dokud jeste nebyli moc staty a ja tahala a manzel predaval... kazdej dosel ke stolecku a ukazal co vyhral za bombu :-))....takovy salvy smichu jsem necekala :-)) Drzim palecky! :-)
Odpovědět
Taky ji chceme,ale nechceme listky davat za penize....prijde nam trapny z nich tahat dalsi penize kdyz uz nam daji dary a tak ne im za co jim ty listky dat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě nevím na stopro, jestli ji budeme dělat. Pokud ano, tak ji určitě nebudeme dělat za peníze, ale říkala jsem si, že bych třeba každému nachystala do obálky ke jmenovkám třeba ze 5 lístků, no a pak by se normálně losovalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli asi 100 lístků, všechny výherní. Každý si vzal, kolik chtěl - cena dobrovolná, někdo dal pětikačku někdo i 200 Kč (rodina). Co jsme do cen vložili, to se nám vrátilo i víc. Všichni se bavili. Pouze jeden lístek byl podjatý a to "noc s nevěstou", ten samozřejmě vyhrál náhodou ženich :).
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali tiez tombolu a mala velky uspech. Presne aj u nas bol ten pripad, ze sme nechceli listky predavat, kedze hostia uz priniesli dary, tak preco tahat dalsie peniaze. Ja som to vyriesila tak, ze som vytiskla vsetky menovky 2x a jednu cast sme dali do krabice. Ked sa zacala tombola, ten kto ju moderuje povedal na zaciatok niekolko slov, ze mladomanzelia si pre vas pripravili zabavnu svadobnu tombolu a vsetci sa zucastnia, kedze ich mena sa nachadzaju v danej skatuli. Prveho vyhercu poslednej ceny som vyzrebovala ja ako nevesta a potom uz vzdy zreboval ten, kto si prisiel prevziat cenu toho dalsieho. ;-)
Odpovědět
o tombole jsem ani neuvazovala, jednak nevim, jak to udelat s listky (kupovani listku mi prijde trapny :-. ) a jednak nevim, proc bych mela nekoho obdarovávat třeba záchodovou stetkou, toaletnim papirem nebo rozemletym suchym rohlikem, neprijde mi to ani vtipny, ani vkusny :-N
Odpovědět
Musím naprosto souhlasit s @livia7 vzhledem k tomu, že si přejeme místo darů peníze, mi připadá nevhodné prodávat lístky. Jinak mi to přijde vhodné spíš na maturitní večírek, na svatbu mi to připadá spíš trapné a jak je psáno výš, nedovedu si představit, že hosté vyhrají štětku na záchod nebo bombarďáky
Odpovědět
Profilova fotka
Pridam svuj zazitek. Loni jsme na svatbe u kamaradky tombolu meli. Zaclo to kupovanim listku - uz to mas prekvapilo, protoze normalne na svatbu penezenku nenosim. Prite ji mel, tak jsme jim neco dali. Pak to ted a spustili a nebylo to moc fajn. Trvalo to strasne dlouho a vleklo se to neskutecne... Zachranovaly to jen skutecne ZABAVNE ceny, ktere vymyslela nevesta. Hlavni cenou byla noc s nevestou, coz mel samozrejme vyhrat zenich. Svatebcane to ale neskutecne sponovali nahoru, takze to skoncilo snad na 10tisicich. Blbost. Nelibilo se mi to, proto to na nasi svatbe delat nebudeme. Radsi si zatancime a pokecame, nez nekoho upoutat pres hodinu na zidli ve stylu Tak, ted neco hrajeme, musis davat pozor a ne ze si ozraly a nestihas...
Odpovědět
Profilova fotka
Ono asi záleží jak a kde plánujete svatbu. A zdali tu tombolu někdo už zná. Na některé svatby bych ji taky nedávala. Ale např. my ji plánujeme a myslím si, že to bude sranda. V našem okolí svatební tombolu v této vtipné verzi nikdo nezná a navíc my budeme mít svatební párty ve vesnické hospodě kde se všichni scházíme pravidelně na plesy a zábavy a každý se vždy těší na tombolu, protože je sranda. Tudíž u nás je tombola jasná ;-) A jasně že nebudeme od lidí vybírat nehorázné peníze...dala bych tak 5 ,-Kč za los a zaléží na každém jestli bude chtít si losy koupit či ne. Nikdo nikoho přece nenutí. Přemýšlím, že i dopředu pak pozvaným účastníkům nastíním, že nějaká tombola bude, aby s tím třeba i počítali popřípadě. No každopádně jsem na to zvědavá :-) Myslím si, že třeba dát to na začátek večera než se rozjede zábava to může být fajn...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme tombolu měli. Neměli jsme výherní všechny lístky. Koupila jsem šatnový bloček, hosté si zakoupili číslo, druhé jsme pak dali do klobouku. Potom jsme jeli jednu cenu po druhé, vždycky jsme přečetli cenu a vylosovali v klobouku šťastného výherce :-D Je ale fajn, když to organizuje někdo jiný. Nám ji organizovali svědci a já jsem tahala čísla z klobouku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my si už taky nakupujeme na tombolu.Myslím že se nám tam sejde dobrá parta lidí a tak může být legrace.Chci aby bylo více výherních lístků a uvažuji o tom,že ty nevýherní by dostali slakou odměnu....jako cena útěchy,nebo tak něco.To bych napekla a hezky nazdobila perníčky.....aby každý něco dostal :o) Cena za los bude dobrovolná........ nechtěla bych stanovit žádnou cenu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?