Máme na svatbě házet rýži, použít bublifuky, nebo obojí?

Házení rýže, bublifuky nebo obojí?
Odpovědět
Obojí by bylo trošku kontraproduktivní, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hazet ryzi na bubliny z bublifuku mi prijde trochu na hlavu, kdyz pak vsechny bubliny popraskaji :-D
Odpovědět
No, taky si myslím (no, spíš jsem si skoro jistá ;-) ), že hosté si sami od sebe bublifuky nepřinesou, ale rýži jo. Takže to spíš záleží na tom, jestli to chceš řešit a bublifuky kupovat.
Odpovědět
Tak teda jinak? Rýži nebo bublifuky? Chci si to sama nachystat, buď to nebo ono.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to uz pak zalezi na tvem vkusu ne ;-) =-) Kazdemu s elibi neco jineho, v tom je tezke radit. U ryze ji pak budes mit vsude, ve vlasech, pod satama... Ale bublifuky zase obcas nechavaji mastne fleky. Clovek si nevybere :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...tak já jsem rýži zavrhla právě proto že to dělá hrozný nepořádek a člověk to pak má úplně ale úplně všude :-D nakoupila jsem svatební bublifuky které mají speciální složení aby nedělaly fleky, mám to odzkoušeno a skutečně tomu tak je ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, kde se vdáváš. Nám na zámku nepovolí rýži, takže bublifuky jsou jasné. Na kamarádku loni před radnicí házeli okvětní plátky růží a manžel jí je pak tahal bůhví odkud :-)
Odpovědět
a co vystřelovací konfety? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze cokoliv jineho nez bublifuky bude mit clovek zakonite uplne vsude, a ani nebude vedet, jak se mu to tam dostalo. Pak uz to je jen o tom, co se cloveku libi.
Odpovědět
a jediné bublifuky se pak nemusí uklízet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
misicka: máš s těmi konfetami nějaké zkušenosti? Mě se to líbí, ale popravdě úplně nevím jak to funguje...mě to napadlo k prvnímu tanci, že by to mohlo být hezké oživení ;-)
Odpovědět
já bych je právě taky chtěla na první tanec, ale ještě jsem je naživo neviděla.. asi to ale vyzkouším :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli bublifuky, ty origoš svatební..nejdřív mě mamka od toho zrazovala, že se mi na to všichni vykašlou a nakonec o ně byla rvačka :-D všem se to moc líbilo, na fotkách to vypadá krásně..foukali všichni včetně babiček a dědečků...a neměli jsme nikde rýži (na fotkách ve vlasech to nevypadá vůbec hezky) na obleku manžela žádný bílé fleky..takže já jsem všema deseti pro bublifuky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...mají jich všude plno tak jsem si říkala že taky koupím něco navíc a asi si udělám doma v obýváku nepořádek ať vidím jak to vypadá :-D
Odpovědět
a kde se to tak kupuje? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zadej si to do googlu "vystřelovací konfety" mají to na každém svatebním porátle :-D
Odpovědět
já myslela někde v obchodě, bez placení zbytečného poštovného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jó tak to nevím, já všechno objednávám přes net protože spousta věcí se normálně v obchodech sehnat nedá nebo spíš nevím kde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
misicka: http://pro-party.cz/cs/katalog-party-... "kamenný" obchod mají v galerii Butovice, jsi-li z Prahy.
Odpovědět
Já jsem pro bublifuky. Nikam to nezapadá (výstřih, vlasy) a vypadá to hezky. Rýže na fotkách není skoro vidět. Zato pokud se nepropláchne, dělá škrob na obleku ženicha nepěkné fleky. I na bublifuky se musí opatrně, některé dělají na šatech fleky. A rýže se někde házet nesmí (stejně jako plátky růží a konfety). Ale tohle téma už je tu několikrát... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Chtěla jsem spíše rýži a ted přemýšlím nad těma bublifukama, jen se mi nechce vyhazovat tolik peněz za tolik bublifuků.... :-((((
Odpovědět
efffi: podle mě bohatě stačí koupit obyčejné bězné bublifuky v hračkářství, dávat 30,- za bublifuk s označením "svatební" mi příjde vážně jako hloupost.
Odpovědět
Profilova fotka
misicka: pokud nechces mit na satech mastne fleky, myslim, ze je na miste koupit svatebni bublifuk misto detskeho, jak pises :-D
Odpovědět
Profilova fotka
misicka: určitě nekupovat klasické bublifuky, dělají všude a na všem hrozné fleky, bublifuky svatební jsou na to uzpůsobené aby nešpinily oblečení atd. Jinak svatební bublifuky tady na beremku nebo taky na aukru stojí max do 20ti korun což mi teda nepříjde nijak drahé, kolik stojí obyčejný bublifuk? Navíc nekupuju bublifuky pro všechny...vzala jsem jich 10, rozdám to pak zodpovědným osobám které budou foukat až půjdeme od oltáře ;-)
Odpovědět
Já bych to až tak nehrotila, v běžným bublifuku taky není nic mastného, to by nedělal bubliny. :-) A nebo, stačí do něj obyč. jarová voda a dělá to bubliny jedna dvě, bez mastnoty. Svatební bublifuk je jej vychytralý marketingový tah, nic víc. Dle mého názoru. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...mám ty bublifuky odzkoušené dokonce ani na zdi to nic neudělalo když chytnu bublinu do ruky neudělá to vůbec nic, prostě jakoby tam nebyla kdežto u obyčejných se to rozprskne a je mokré úplně všechno
Odpovědět
Ahoj holky. Já si místo rýže zvolila ty plátky růží ... látkové ... Bublifuk ale asi taky pořídím na focení :-D
Odpovědět
já ti to neberu, jen mám jiný názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
misicka: tak já nevím o jakých bublifucích tady mluvíme, klasický bublifuk je skoro jak jarová voda ještě s něčím dohromady to je pravda, ale zanechává mokré fleky, které zůstávají ikdyž zaschnou...někde jsem to tady taky četla na diskuzi že se nevěsty hrozně divily že mají flekaté šaty, taky mě na to upozorňovala paní v půjčovně...taky vidím jak maminky neustále napomínají děti aby nefoukali bubliny v bytě atd. tak asi z nějakého důvodu ne? s bublifukem svatebním se to opravdu srovnat nedá ;-) hlavně si myslím že cena je naprosto stejná a pokud bych měla vybírat mezi dětským bublifukem a bublifukem který je určený i k tomu že to půjde na oblečení tak volím rozhoděn ten druhý. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
veru: hlavně nekupuj obyč, to by mi těch tvých Sotterek bylo moooooc líto :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?