Ma/mel nekdo ACTIVITY pro 90 osob?

Dnes me napadlo udelat po skupinkach svatebni ACTIVITY, clovek se u toho nasmeje a zabavi, delal uz nekdo takovou zabavu?
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita My měli na svatbě 90 lidí a to je nereálné. Nejen, že ne všichni se budou chtít účastnit a taky je to zdlouhavé. Hrávám Activity v angličtině ve škole a i 18 studentů je až moc. A při troše alkoholového opojení přestane spousta lidí dávat pozor, protože to není jen sranda na 15min a skončí to na tom, že pár jich bude hrát, zbytek se začne bavit a budou se muset pořád upozorňovat, kdo je na řadě apod. Organizačně je to opravdu špatně a já osobně nemám ráda "nucenou" zábavu na svatbě. Myslím tím, že někomu poručíte, že teď se jde hrát a musí dokouřit, přestat si povídat, odejít od rautu atd.
Odpovědět
No my měli skoro stovku lidí a upřímně si myslím, že chtít po všech, aby se účastnili, je nereálný. Ne každý asi bude takový herní nadšenec, někdo radši posedí u kafe, jiný jde na bar, někdo tancuje, třeba tak 10-15 lidí bude mít chuť si zahrát. Asi fajn tam mít třeba nějaký hry připravený, ale nepočítat, že budou hrát všichni a uchýlit se k nim pouze pokud uvidíš, že 90 lidí znuděně sedí a kouká, což se podle mě v tomhle počtu nestane. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My je na svatbě hráli, bylo nas cca 10 a stejně už to bylo těžké ukočírovat :) v tolika lidech je to nesmysl...
Odpovědět
Hrat activity na svatbe mi pripada jako nerealna blbost..
Odpovědět
diky za odpovedi, ja se jen ptala... nepotrebujeme aby hrali vsichni, ale jelikoz vim ze maji radi spolecenske hry, tak me to napadlo jen a bylo to mysleno nez by prijela kapela :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?