Kytky na svatbě pro maminky. Komu se ještě dávají?

Profilova fotka
Může mi někdo říct, jaké kytky se dávají maminkám a proč vlastně??? A komu ještě? Předem dík. A kdy se jim ty kytky přesně mají dat???
Odpovědět
1
2
5
Svědkyně, družičky, maminky, někdy babičky.
Odpovědět
Svědkyni se musí dávat? Já myslim, že normálně jen maminkám a pak už je to na každym.
Odpovědět
Profilova fotka
svedkyne obvykle miva, treba jen jednu kvetinu..
Odpovědět
Profilova fotka
myslím,že je to přesně na Vás komu chcete kytičku dát.My jsme dali maminkám a babičce-udělalo jim to radost-a kytička byla ve podobném stylu jako moje svatební jen mhohem menší -ale ze stejných květů.A svědkyně měla jeden květ růže ozdobený perličkami.Myslím,že to trochu svědkyni ulehčí "pózování" pro fotografa-někdo by třeba nevěděl co během obřadu s rukama a takhle si drží kytičku a je to vyřešeno..... Družičce jsme nedávali kytičku ale dostala košíček s okvětními plátky a ty nám házela na cestu při vycházení-byla to pro ní pocta a už měsíc před svatbou trénovala rozhazování na zahradě-z misky prý rozhazovala trávu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky u nás to bude tak, že já budu mít kytičku z růžových růží(asi 7 -9 růžé), svědkyně bude mít tu samou, jen bez perliček a asi ze 3 růží, maminky každá po jedné růžové gerbeře a babičky každá jednu kalu..moc se mi totiž nelíbí velké kytice u maminek, jsem spíše pro jeden decentní květ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, a kdy jim teda ty kytky mame dat??? A to s nima budou celej den chodit? Babicky na svatbe mit nebudem, zadne nemame. Takze bych je dala asi jen maminkam, trem druzickam dame kosicky s listkama a mozna teda i te svedkyni nebo ne? Zas aby to nebylo lito treba me segre, ze nedostane nic. Mozna bude mit par mych kamaradek - vcetne me sestry, stejne nebo hodne podobne saty, mela bych jim pak teda dat taky kytky??
Odpovědět
Profilova fotka
sandra tak to máš složité..jinak maminkám a babičkám dáme kytky ve stejnou dobu, co mi předá kytku ženich.No celý den s tím nebudou, jen na obřad a pak se dají kytky v restauraci do vázy a bude :-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
jo takhle. No tak ja jim je asi dam. Teda hlavne nasim maminkam. Ma mama me navic povede, protoze nemam tatu. Kdo jim ty kytky dava? Ja me mamce a pritel jeho mamce?
Odpovědět
Profilova fotka
jůůůůůůůůůů tak to nevím..já to beru tak, že přítel doveze všechny kytky a nějak se to rozebere, nebo to rozdá vše přítel, nebo něco já..myslím, že v tomto není žádná tradice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, ja jsem kytku nechala na priteli.ukazala jsem mu na fotce cca jak by to melo vypadat a zbytek je na nem. sama jsem objednala pro druzicky malou kyticku,a tchyni dam taky trosku vetsi kytku. pro moji mamku doveze muj nastavajici,netusim,co objednal!!ale on ma mamku moc rad,takze urcite neco bombastickeho. :-o
Odpovědět
Profilova fotka
kytky pro družičky, maminky, svědkové, na stůl jako dekoraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako druzicky mam maly deti, preci jim nebudu davat kytky. Vzdyt by je stejne hned nekde nechaly ne? Jsou jim 3 roky a jedne 10.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sandra: Kytičky rozdal maminkám i babičce ženich ještě dřív než ji dal mně. Já jsem přišla až chvíli před odjezdem na obřad a ženich mi přede všemi předal kytku. S těma družičkama souhlasím-já měla jednu a bylo jí téměř 4 roky a ten košíček byl super.
Odpovědět
Vůbec jsem nevěděla jestli dát jen maminkám nebo i svědkyním, ale nakonec když jsem se domlouvala na kytku s květinářkou byla u toho svědkyně a já se jí zeptala chceš kytku a na, že jo tak budu dávat i svědkyním a maminkám - družice bude 1 rok tak ještě nevím- sice má moc ráda kytičky, ale vždy je rozcupuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u nás dostaly kyti maminky a babička, družička košíček - bylo jí to poctou. svědkyně místo kyti dostala malou kyti korsáž, odlišnou od ženicha, stejnou měl i svědek.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás dostali kytičku kromě mě jen maminky. Svědkyně měla na svatbě 3letou holčičku a nevěděla jak to bude snášet, takže kytičku neměla. Babičce jsem chtěla, jenže druhá o to nestojí a dát to jedné mi přišlo divný, takže jsme se domluvili, že kytičku budou mít jen maminky. Družičky měly mít košíčky, které mi v půjčovně zapomněli dát, takže měli nakonec narychlo udělá kytičky, které udělala teta z kytiček co měla na zahrádce.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat kytku maminkám, svědkyni a malinkou družičce. Původně jsem chtěla ještě babičkám, ale protože máme na stolech ikebany, tak by bylo překytkováno.
Odpovědět
Profilova fotka
lupita my budeme mít také ikebany a kytičku babičky dostanou(a plus ještě teta, je něco jako přítelova máma a bydlíme u ní ;-) )...
Odpovědět
Profilova fotka
u nás budou kytičky mít (kromě mne:-): svědkyně, maminky, ženich bude mít korsáž a svědek menší korsáž
Odpovědět
Profilova fotka
consti: já jsem taky původně chtěla, ale babičky se mi k tomu vyjádřily záporně, jako že oni je nepotřebují a takový ty řeči :-| , takže až pak pojedou domů tak jim k výslužce dám právě tu ikebanu. To není o tom, že bych jim ji nechtěla dát 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já neříkám, že jim je nechceš dát...já se babiček na toto neptala, takže kytku dostanou a hotovo..i když jedna z těch babiček ji určitě zničí dřív než dojedeme na obřad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme objednanou svatební pro maminky pro družičku a pro svědkyni a navíc štolu před nás na stůl s kytek, které obsahovala moje kytice.Ale pak jsme kytku pro svědkyni zrušili, protože se divili i v květinářství, že to slyší poprvé.Tak jsem to vyřešila jinak, korzáží svědků, kterou byli hezky odlišení od ostatních. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se kytka dává jenom nevěstě a matce nevěsty jako poděkování za dceru. Nikomu jinému.
Odpovědět
u nás se kytka dává jenom maminkám a družičkám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jiný kraj, jiný mrav ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my objednali kytky akorát pro mě, pro ženicha do klopy, pro matky a pro svědkyni - ale když jsem řekla, že chci pro svědkyni kytku tak na mě taky slečna koukala, že to ještě neslyšela... Jinak mi bude známá zdobit schodiště - omotá zábradlí asparátusem nebo břečťanem a přidá k tomu kopretinky - to jsem si přála už jako malá holka a dívčí sny se mají plnit....
Odpovědět
Profilova fotka
gimulka to samé u nás v květinářství, tchýně myslela, že si vymýšlím, že se svědkyni nedává.Zvítězilo v naší situaci hlavně to, že by ta kytka stála 300kč navíc a jelikož jsme si vše téměř platili sami, tak to byl argument. ;-)
Odpovědět
Holky, já to vidím jako Gimulka, jé, to bude peněz! ;-) Tu kyti svědkyni pak seberu a budu házet :-D Svou usuším 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a házela jsem 2 kytky- od maminek.Moje byla moc těžká a asi by někoho zabila, tak to chytly 2 holky a byly moc rády. :-D Taky jsem ji nechtěla tím házením zničit, vím jak se o to dokáží porvat a taky že jo. ;-)
Odpovědět
Mě bude vázat kytku kámoška a když jsem ji řekla, že nevím jesli i pro maminky tak říkal, že je to lepší a hned mi řekla, jesli budu chtít i pro svědkyně - takže asi váže pro svědkyně asi často
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?